Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je drzava samo na papiru
Znači svi su IZ SRBIJE ! Dokle dolaze avionom ! A znaju da je BAkir za njih OBEĆANA ZEMLJA i da je ganjao akcize ZA NJIH a ne za puteva. Ako je za puteva GDJE SU !??
Šta bi sa tim migrantima, vratiše li ih u Srbiju ili smo mi jedini bekani koji nemaju tu opciju u opisu saradnje sa susjednim zemljama? Ili takav dogovor imamo samo sa Hrvatskom koja nam vraće sve migrante koje zateknu na svojoj teritoriji, bez obzira kad i odakle su došli?
Htio zaraditi na njima
Neslaganje dve struje islama nije novo i datira još od 632. godine. Tada je, nakon smrti proroka Muhameda, došlo do sukoba oko pitanja naslednika tadašnje sveislamske države.
. Suniti gaje ogroman animozitet prema šiitima, koje uopšte ne smatraju muslimanima, već otpadnicima i nevernicima
Cjelokupan rat u Siriji vodi se zbog energetike, odnosno nafte i plina, a priče o demokratiji, "arapskom proljeću" i slično velika su laž
idiot razvio biznis
Jadan li je i nesretan ovaj narod :( Jos preko sve muke nafaku traze u Bosni ...