Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim :P . Ubio je majku koja ga je rodila i koja ga je pazila dok je mala beba bio. Pa zar se ovako vrača roditeljima ? Moj Bože dragi.
Nije ti palo na pamet da on možda nije želio da bude rođen, pa se možda i zbog toga odlučio da osveti na ovakav način? No, nama ostaje jedino da špekulišem.
@bacicka ...pomjerila si granice idiotluka...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ko god ne poštuje roditelje NULA je od čovjeka. Kada upoznaješ neku novu osobu (možda potencijalnog prijetelja), obrati pažnju kako se odnosi prema roditeljima. Ako je prema roditeljima grub, drzak, loš jednostavno - kani se te osobe, jer je to NIŠTARIJA od čovjeka.
Svaka cast. Bas moje naivno dijete je naslo ovakvu budalu da zivi sa njim.
a jesu li mu izbrojali krvna zrnca da se zna šta je po narodnosti to je bitno,ako je bošnjak da kažem da je lud,ako je vlah ili šokac da kažem njihova posla,ako je cigo reću da me boli qurac za njima
Samo mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da se radi o Srbima!!!
Vidi se da je Bosanac. Pobit ce sve i u Brazilu.
Pa ljudi... Mladić je u Haagu, jel ovo istinit clanak ?
Znam za slucaj gje je majka pokusala ubiti sina,ali nije uspjela,jednostavno djecak se izvukao iz te situacije koja ga snasla dok su mu majku nasli mrtvu,sama se bacila sa mosta.
a sta reci kakva mu je gorcina dosla sad nagađati nedo bog nikom majka halali uvijek da si najgori na zadnjem izdisaju halali djeci al valja njemu živjeti stim
rekla mu je "vraćamo se u Bosnu"
Sve same moralne vertikale...pominju se Kur'ani, Biblije...a vrijedaju druge i dr misljenje...ne ide to jedno s drugim nikako!!!
Za ubistvo roditelja/djeteta nema opravdanja.
Tako nesto moze napraviti samo psichicki bolesna osoba, A mozda je ona direktni krivac za njegovo psihicko stanje, sa ovim ne zelim da branim ubicu majke, ali vidio sam dosta losih majki, cija djeca nemaju nikakav odgoj. U 90 % slucajeva roditelji su krivi za odgoj djece. Zao mi momka sigorno je on vise volio svoju majku, neg mi koi sada dajemo cudne komentare.. Momak je bolestan...
A sta je ovo ,sve neke boze sacuvaj nesrece ovih dana, tobejarabi,nedaj boze nikom
neimastina predpostavljam...
Opet Mladić
Znao sam odmah da je bošnjak! Klanje je samo njima svojstveno!
..reče vojvoda...
kud tebe pustismo... :((((
PRIKAŽI ODGOVORE (12)