Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Sranko\" Mladic Pampers ce dosta zaraditi ove godine
DABOGDA SRETNO DOPUTOVO I BIO PRAVICNO OSUDENTIHO UMIRO STO CE NA GROBU KCERKE,KAD MNOGE MAJKE NEMOGU NACI KOSTI SVOJIH NAJMILIJIH.GORI JE ONAJ KO MU DOPUSTI DA ODE NA GROB KCERKE.PUSTITE NARODU DA MU SUDI.PREDAJTE GA SREBRENICANKAMA,TUZLANKAMA,GORAZDANKAMA,FOCANKAMA,BIJELJINKAMA,BRATUNCANKAMA I SVIMA OSTALIM DA VIDITE PRESUDU ONDA.
guslari...:))) a jojjj sersvkaa nejaaacciii sto mi se zivot smracciii odee mi slavniii kassaapin tataaa sledeci je genocid battaaa onaaj stoo cjepaa bosnuuu i sanjaa san je Cudooo a Java Krajjj osta pusta servijaaa manjaa od nokijaaaa... tesskoo menii oj djeneraleeee krvvotok prestaje danas na Paleee svi na traktore i u shuppakkkk to je servimaaa najsladji kuttaakkk...!!! :))))))))
MAJKU VAM BALINDARSKU....KLATI SVE MUSLIMAJMUNE...KO KURBAN....!
A SAD ADIO A SAD ADIO A SAD ADIO Z A U V J E K JADO SKUCKAO PARE ZA KARTU U JEDNOM SMJERU A VRATIĆE SE U KOVČEGU
treba vas klati ko kurban.
Ta varos u koju usrani EROJ ide se zove Den Ag!!! Jesmo li braca srbi ili Ne!
U Kalinoviku hiljade vicu: djenerale, izdrzi! Slabo! Usrace se EROJ opet!
odlazi da pomogne ukidanju gen-oci-diteta kojeg je smratko gradijo
USRANI GENERAL.
MA POKVARI NAM VLAŠINE VIKEND KOLKO PLAČU ZA NJIM,I KIŠA NEPRESTAJE......JER NEMAJU SE VIŠE KUKAVICE ČIM KURČITI...NEMAJU TENKOVA,,A OVAKO GOLIH RUKU NESMIJU,,,,,,,,
šupka u šupu!
IMPOTENTNI KRVOLOK-STARCIC SERONJA CE STICI USKORO U KAPTAL SERVSKIH KRVOLOKA-CRKATORA...!!! DA BOG DA HAG BIO POSLJEDNJA STANICA SERVIJI I NJENIM SANU KRVOLOCIMA...!!! TREBA POSEBNA TUZBA PROTIV KRVOLOKA DOBRICE COSICA...!!!
Koji smrdljivi srbin je pobednik srpskog Survajvera? Goran Hadzic!
www. srbi smrde .ba sve o djeneralu seri ratku.. i njegovoj cerki koju arkan pod zemljom guzi!!!!!
Srbija cujem iz izvora bliskih vladi zeli sto prije da izruci raleta jer su zalihe pelena gotovo iscrpljene.......