Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi vole i da rade, pa nemaju priliku...
Ja se vozim trolom i izgleda da ce tako biti do kraja zivota, kako su krenuli ovi razgovori za posao, niko me nece.... tako da auto nikad necu posjedovat i nemam se cega bojat.
STA IMAS PROTIV GOLFA ''2-ice'', KUPI MI ''7-icu'', pa necu voziti dvojku!!! G.lupsoneeee
taj smanjeni broj saob nezgoda o kome gosp Lindov govori je rezultat uvodjenja evropskog izvjestaja o SN, a ne kampanja koje oni provode. to je samo finta za javnost, situacija u stvarnosti je mnogo gora.
U ovom amfiteatru ispite radim :$
Mladi vole sex i vole kada povale od ministra kcerku!
Cuj mladi, pa svaki polijcajac pri korištenju službenog vozila je uredno nevezan i koristi mobitel , cak sto vise pale rotaciju samo da prodju kroz crveno. Valjda je zakon za sviju isti ???? Ili bi trebao biti ! ! ! ! ! !
E nek' su nam eksperti to onako stručno objasnili da se ne pitamo šta je u pitanju kad vidimo mlade kako jure autima i koriste mobitele u isto vrijeme. Sad znamo da to oni vole. Ja bogami mislio da je nešto drugo.
Sta rec kad i policija koristi telefone dok vozi i parkira gdje zeli.. A da postuju brzinu saobracaja nema govore... Daju puni gas gdje god mogu, sta ce nije mu sluzbeno auto otac kupio i nije njegovo.. Dok je policija korumpirana nema mira na cestama.. sve zavrsis za cenera ili cvaju.. Sredite prvo policiju i sudstvo i onda ce sve doci na svoje..! Uzasno.!!
a policija KORUPCIJU
Samo neka promjene naslov Policajci vole brzu voznju i cesto koriste mobitel za volanom !
coca cola, malboro, suzuki. nikom nije lepse nego nama :)))
Problem su STARI KORUMPIRANI PRDOnjEEEEEE, a ne mladi.
kakve su nam ceste,oznake,bijela linija na cesti,bankine ,tuneli mi smo najbolji vozaci na svijetu.Kad je mrak na autoputu ne vidi se bijela linija,ne znas ni u kojoj si traci a znaju ga naplatiti.vidljivost katastrofa.Pola ljudi sto pogine je vama na dusu..Prvo sredite ceste
tebi garant babukica kupio auto bolje od golfa 2 pa se malo furas. Nije bitno kakvo auto vozis, bitno je kakav si ti majmun za volanom dok vozis, a ove godine najvise udesa su izazvale osobe sa novijim autima, trkaci i ostali majmuni, a zrtve su bile obicno ti sa losijim autima, jer 95 % takvih vozi po propisima, jer nema kaznu da plati, dok papci sa novim autima redovno voze slalom po gradu...
Sve dok je kazna sto KM za izazivanje udesa bice ovako i jos gore, stavi brate bar 1000 pa ces da vidis kako voze i kako su uzorni u saobraćaju
ja vozim godinama bez polozenog vozackogi zlibo me raqacu za sigurnost u saobracaju