Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Časno zanimanje koje se dobija plaćanjem 5-15000 KM. Časno zanimanje na koje se dolazi preko štela, veza, vezica. Pola profesionalne vojne službe narkomani, alkoholičari, kockari....šljam koji bi prodali narod i izdali državu isto onako kako su i kupili posao. I šta to ima čsno u ratovanju, granatiranju, ubijanju??!!
hrvati su davno napustili te isilovce, kao i srbi.
@Socrates 70% uposlenih u OSBiH su tu preko veze. Ne možeš ni prekomandu dobiti bez štele. Znam šta pričam. Nisam ja ni spomenuo ARBiH nego zanimanje VOJNIK. Tako da tu priču možeš sa svojim brudama na nargili prosipati. I s druge strane su bili vojnici. Isti oni koji su počinili genocid su bili VOJNICI. Šta je tu časno objasni mi molim te!? Kad si tako pametan molim te to mi objasni!
Tesko se nama ako nas takvi budu branili!
Call of Duty 2 :))))
Sta je klixovci hejteri, jel vam krivo sto i vi ne mozete biti uhljebi kao oni ahahah...pakost, zavidnost ahahah....Napaceni bosnjo.
Straža ih jedva čeka da dodju!
S cim ce u rat ovi jadnici,nemaju dvije puske ispravne
Priča mi jaran da se redovno mlate između sebe na nacionalnoj osnovi u ovim tzv. "OS BIH"
Sretno vam.
POPISAM VAM SE USTA VAMA I VASIM UHLJEBSKIM FAMILIJAMA
@HasanCengicLordSdA Jesi glup, jeebo te otac.
Mars stoko neotesana
Da prepričam ratnu priču od jedne bolničarke: "Bila je akcija, uzeli smo teritorija, među nas nekoliko došao je nepoznati vojnik, ja nisam bila sigurna da nije naš jer se nismo svi poznavali, vidjela sam mu čiste čizme a mi smo svi prošli kroz blato, on je rekao da je "specijalna Vojna policija iz Ugljevika", oteli smo mu pušku, ubili smo ga, tad sam prvi put vidjela da čovjek izrešetan mecima stoji i dalje i viče kaže "Balije!" da upozori svoje
Ne ulijevaju povjerenje da bi oni ulijetali u agresorske tranšeje
Koliko ih je kostalo sto su upali u vojsku?
10 hiljada ako znaš prave ljude a ako ideš preko više veza od 15 do 20 hiljada, moraju se svi ugraditi