Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@korisnik1234 VJERONAUKA, treba biti zastupljena u skolama, uzeli su nam zastavu s ljiljanima (olicje Bosnjackog identiteta). S cvrstom vjerom i ujedinjenim narodom se krenuti naprijed. Ljudi moraju moralno da se obrazuju jer je kad zele da ti uzmu vjeru demoralisu ti naciju kroz muziku, filmove, TV i kad se jednoj naciji oduzme i ohladi vjera ta nacija nece moci da ide ka usponu. KULUTURA RELIGIJA je nastavni predmet koji poducava o svakoj vjeri pojedinacno tako da u tom predmetu nema nista lose, poducava sve nacije i vjere o SVIM ostalim vjerama.
Savrsen clanak za dobro jutro, samo sto ce oni koji bi trebali da ga procitaju elegantno da ga zaobidju... Sacekace oni vijesti iz Ukrajine ili Sirije i oplesti po starom. Takvima na zalost izgleda nema pomoci.
Ljubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvv,ljubav...svima treba ljubavvvvvvvv :D Volite se,ljubite se,mazite se pazite se :)
Ovi mladi su plesali protiv Klix-a, samo Klix to još uvijek ne konta :)
Klix je definicija mržnje :D
Da im oduzmeš anonimnost misliš da bi iko smio pisnuti ;)
Bas cudno da protiv mrznje nikad ne plesu u npr. Doboju, Prijedoru, B. Luci, Ljubuškom i sl.
jao glupana nmg da vjerujem
hahhaha, pa mi smo iz tih krajeva fasisti,divljaci i rusitelji buhu,a kod vas,u mini teheranu sve prsti od ljubavi srece i tolerancije.alijina skola
Пропаде Кликс. Шта ћемо сад?
Dobro vam jutro. Sa ovim ste člankom uboli pravo, odmah da vam kažem.
super