Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda progledamo i prepoznamo valjda ugusimo u sebi osjecaj nepovjerenja za sve sto je novo pa makar sijalo ko sunce i cisto bilo. Valjda konacno shvatimo da mozemo bolje, da imamo s kim da mozemo biti iskre i pokretaci nove bolje i pravednije ere. Zasluzili smo to ljudi i mi i nasa buducnost. Sretno nam bilo a gospodin Hadzikadic je uz nas. Ja hocu da vjerujem
Mirsade zelim ti iskreno uspjeh na izborima. Jedino si nam ti spas. Hvala na kandidaturi. #mislislisvojomglavom
Cim je neki pokusaj da se u BiH nesta korisno napravi i da se da podrška mladim odmah ne valja, makar ako odu za Njemačku da budu gospoda koja ce se cijenit.
Za početak bi predložio da se Fondacija ''Izvor nade'' predstavi, kako i gdje je osnovana,ko predstvlja Fondaciju i u čije ime, koji su ciljevi, čijim parama se finansiraju? Ovako mi liče na: Islamic Relief, Moafaq i slične organizacije za pranje novca iz arapskih država.
Bolje da ucite o svojim pravoslavnim korjenima i da ne pljujete po svojoj braci Srbima
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
ovo je kad mi iz tuzle dodjemo i papimo po sarajvu da nas neko nauci
Ova 4 ica se trpaju