Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je stvari i pojave oko sebe treba nazvati pravim imenom
Svaka cast IUSY!!!
Bitno je da se, kao sto je jedan forumas rekao, nazovu pravim imenom. Njihovi programi nemaju veze sa socijalistickim idejama. Pa najniza im je penzija i cijeloj Europi, kada se prica o SNSD - u samo se spominju Srbi(pravoslavci) a niko ne spominje ostale narodnosti (iako ih ima u toj stranci, mali broj, ali ih ima). Oni nisu ljevičari. Mjesto da promoviraju multikulturalnost i suzivot, oni promoviraju mrznju i samo jedan narod. Oni su zesci desnicari i ekstremisti. Vazan su faktor u politici BiH (NAZALOST), ali nek se zna da su nacionalisti
bitno je da se stvari nazovu pravim imenom. snsd je tipicna nacionalisticka stranka. upitan je cak i njihov socijalisticki karakter. gdje su bosnjaci i hrvati u snsd-u? gdje su socijalni programi snsd-a? gdje su tipicne socijaldemokratske vrijednosti u programu i djelovanju snsd-a? s druge strane, srbi i hrvati u sdp-u se nalaze na najvisim funkcijama u stranci, tako da prica da su sdp bosnjacki nacionalisti ne drzi vodu. za koaliranje s nacionalistima poput hsp, i djelimicno sda(oni su vise nacionalna stranka nego nacionalisti) se moze objasniti programskom platformom djelovanja koja ni u jednom svom djelu nema ni n od nacionalizma. naprotiv, najveci protivnici platforme su upravo nacionalisti, tako da je potrebno da se zbog politicki slabo pismenih gradjana bih stvari nazivaju pravim imenom.
Tito und Draža ko more i plaža
I STA ONDA....OPET CE STO MLADI STO STARI CLANOVI SNSD-a IMATI JEDNU OD GLAVNIH ULOGA NA POLITICKOJ SCENI BiH, PA DA IH IZBACUJU IZ CEGA GOD HOCE 100 X. TAKO EUFORIJA FORUMA MLADIH SDP-a BiH MOZE MOZE GODITI SAMO NJIHOVOM NEPRIKOSNOVENOM I JEDINOM DOZIVOTNOM SEFU, NAJVECEM SINU \"SVIH\" NARODA I NARODNOSTI dr. ZLAJOGLY LAKTASENKOVIC-U.
Očekivano,ali se pitam šta su do sad čekali?!
Suspendovan laktasenkom mladi pogon nacional-socijaldemokrata,očekivano.
k.u.r.c.e.m..... u celo....
interesantno al ne i zanimljivo...