Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo,nece je niko xD
koje preseravanje,koja kenjaza...
Jupi, evo nas u konkurenciji Svicarske i Norveske
jebla vas zastava..dajte narodu posla!
Neka Amir Zukić potegne vitalni nacionalni interes zbog ovih zastava.
muslimanskoj zaostaloj terorsitickoj enklavi od 24% ili demokratskim i slobodnim delovima Bosne poput Republike Srpske i Herceg Bosne!
eu je sranjee bolje nam je bez njih *** evropu
gledam video kad odjednom naša vijećnica.. kako me trznu :) Ali ne znam što će bih kad nije u eu još, pa ni u pregovorima?
Sutra je Dan pobijede nad fašizmom!
dan kad je po titu 49% partizana koji su bili Srbi oslobodilo Bosnu od ustasa od kojih su 40% bili muslimani , a samo 3% muslimana i to tek na kraju rata boli partizani, i to po Titovoj javnoj izjavi na visu! i danas muslimani za sebe tvrde da su antifasisti, zar nema vece ironije od toga u celoj bih!
@strahinja.banovic.1042 daj skontaj se vise.jedan dan ste bili partizani a drugi cetalji.neznas ni sto pises niti sto bulaznis.budaletino jedna
provokacija
''On je istakao da se u videu pojavljuju mladi ljudi, koji su zaposleni u Delegaciji Evropske unije, u zemljama širom svijeta.'' Zar mi imamo mlade ljude koji su zaposleni ?
Ako BiH udje u EU e tak ce tad kriza biti. Norveaka najbogatija a nije u EU.
Da ima al EU je sranje kad su siromasnije zemlje upitanju da ulaze kao BIH ili Srbija a za Rumuniju se i danas cudim kako je usla. Kako god za BIH ne bi dobro bilo , plate bi bile iste a cijene povecane. I Svicarska nije u EU , jel i ona ima naftu ??
Masta radi svasta ... Moje je misljenje da ne bi bilo dobro jer politicari ostaju isti a vecina su sranje , smatram da bi narodu bilo lose kako god. Jebo EU ako ce plate biti iste a ostalo povecano a politicari bi naravno i dalje uzivali ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)