Komentari (347)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona jeste Bosnjakinja Pravoslavka !!!!
Wtf? Šta je sad to?
sanjaj, guze vas tako što vam uzimaju mjesta u RS-u predstavljajući se bošnjacima i bošnjakinjama. Nešto kao slućaj komšoglu.
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
U čuvenom razgovoru Huseina kapetana Gradaščevića sa Turskim beglerbegom, kada mu je Turski beglerbeg rekao: "Nema više Bosne, a neće biti ni Bošnjaka, Huseine... Gineš za državu koja nikad nije postojala niti će." Gradaščević mu je odgovorio sljedećim riječima: "Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!" Samo ovi naši "srbi" to ne kontaju.
Ova nadošla...neka, vrijeme je.
@JohnDer Ajde malo u rikverc pobroj pretke dok nedoćeraš do Radislava, Petra, Vučete, možda dođeš toobe!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Serem vam se u nacije
Mladi SDS-a...to nekako zvuci ko Karadzic jugend (karadzicevi pijoniri)
Nikola Zlojutro? Prezime mu je adekvatno karakteru.
istina zaboli do kosti ,kroz srce probode... lijepa naša Bošnjačka ljepoto
Ona je Bosanska pravoslavne vjere. Samo u BiH ima da su bosanski katolici hrvati i bosanski pravoslavci srbi. To su Bosanci pravoslavne i katolicke vjere. Zasto nisu italijanski katolici hrvati i ruski pravoslavci srbi?
Kad su pare u pitanju, srbi su bosnjaci, hrvati su bosnjaci, bonjaci su ostali, srbi, hrvati its itd
mladez sds na aparaticima ..
svisu ubosni bosnjaci. ovo kurchenje sa tzv. samozvanjem hrvata isrba pobosni je posledica neonazi-fasisticke srbo-hrvatske politike iz begesha i purger grada. yeboim ja mater. dasmo ono sto jesmo tj. bosnjaci ili bosanci-isti sebastijan kurc, nebi bilo ugrozeni manjina, glupi entiteta, konstitutivni naroda i ostali glupi beskorisni govana. bili bi ko svica
Fina je Nina. :)
Nije htjela u dupe onda ne može biti bulica. Jasno? 😁😂🤣
@neutralni gledalac Razocarao si me sto nisi bulevar nastavio biti neceg sasvim drugoga.Da te nema trebalo bi te izmisliti.
Šćepo bi se izjasnio kao cigo samo da se dohama dvora u parku 🍀
G.Opsenica na aparatima. isfurana opcija,snalazite se na drugi nacin za uhljebljivanje
Ova vam dobra primamo je
Mlada muslimanka bombe bacala haj nek se čuje čuje