Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce SDP osuditi naziv student.doma R.Karadzic na Palama ili Mile Budaka u Mostaru.
Norid jel ti mami sinoc bilo dobro voli ga kaze CRVENOG 👉👌
@Vitez Nemaju oni muda da to urade 😀😀😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad procitam ovaj tekst, mozda za ovu drzavu ima nade
Jedni o Draži i Nediću, drugi o Budalu, Stepincu i Paveliću, treći o Busuladžiću. A šta je zajedničko svima? Na čijoj su bili strani? I jedni i drugi i treći će reći na strani svog naroda i protiv komunizma. Znači sve ista fašistička govna na strani nacista.
Vjera,osveta... pronadji uljeza?!
Koliko serete na komunjare, a vecina vas tipka iz komunisticki stanova.
+ cijevi od vode koju pijete, jos uvijek su komunisticke, toplane, zgrade u kojima radite (vecina javni institucija) pa zapravo kada skontam aktuelni fasisti osim bogomoljki i hotela nista i negrade.
Sta je SDP uradio na izjednacavanju prava RVI sa CI? Te uklanjanju diskriminacije i marginalizacije CI? Hvala.
po cemu je taj covjek los,on sam po sebi i za sebe je bolji od vas svijuh zajedno, jer ipak je on stao u odbranu sebe i svojih ubjedjenja,a fasistom i nacistom se naziva samo zbog jednog citata,koji u daljem tekstu ima objasnjenje. danas bi bio veoma cijenjen,jer studirao je u Rimu,druzio se i sa katolicima i pravoslavcima,imao moralan pogled na svijet .i kao sto sam kaze u zom 2 svijetskom ratu je trebalo se okrenuti sebi i svom uvjerenju a on je mio musliman i svaka mu cast na karakteru . :)
Ali zato ne smeta što nam je pola naziva ulica i škola po imenima inovatora metoda "po kratkom postupku", metodu egzekucije bez suda i porote, koju su u modernoj historiji prvi razvili boljševici i komunisti.
Seljaci i palamudani pravili državu. Nesposobnost i dubiozu prikrivali štancanjem dinara i zaduživanjem 20 milijardi dolara. Danas kada imaš stotine milijardera milijarda dolara je sića. Ali 20 milijardi dolara su bile nepojmjive pare u vrijeme kada niko nije bio milijarder i kada je bilo samo nekoliko milionera, tim parama mogao si tada izgraditi kakvu hoćeš državu, a oni su sklepali neku straćaru sa truhlim direcima, koja se raspala u prvoj buri.
Gora bagra od komunista su samo SDA telad.
Cemu se idiot ponosi pametan se stidi.....SDA je tipicna kleronacionalisticka sovinisticka stranka.
Smrt fašizmu, sloboda narodu!!!!!
ahahhahaha, a cuj ti SDP imaju obraza nekome kazati da je kvisling a oni kad su vladli bili su najgori... obveznice koje dodik valja u federaciji je uveo sdp... save sa dodikom oni su imali... jadno i bolesno... za ove druge jw ista prica
Počinje WWII!?U zaaaaaklon!
poslije fašizma najvise zla u 20 vijeku covjecanstvu je naneo komunizam
Norid Majmune iz prvog okota kakvih 100 miliona ebbem ti pocasnog presjenika koji te tako glupog dovukljao iz balege vamo
SDP u funkciji izjednačavanja Bošnjaka sa GENOCIDAŠIMA i UZP-ovcima?!Pazi molim te neki pjesnik ili šta je bio ovaj Busuladžić im problem?!Taj se puške nikad nije prihvatio a i to da je bio ljubitelj nacista izgleda nije baš dokazano.A i da ih je podržavao šta je to sa 4 milona Hrvata i 6 miliona Srba koji slave i podržavaju Pavelića i Dražu?
Mladi sdp-a😂😂😂😂😂 prosjek godina 35+ i nula dana radnog staza 😂😂😂😂 treba promijeniti ime stranke u "sdp saopstenje". Da hoce kad uraditi sta konkretno, dati pravi prijedlog, jok oni samo da o imenima raspravljaju, te smeta ime dvorane, te ime skole, te ime ulice... A tito bio diktator i ubica kakav se rijetko vidja...