Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koriste svaku priliku da se eksponiraju.. kad cujem sda bude mi muka. Domovino sretan dan nezavisnosti i kunem ti se da cemo te ocistiti od svih dusmana i zlikovaca a krenut cemo od svoje avlije. Pometimo sda smecare!
A tebi neko zabranio da dijeliš ljiljane i čestitke.Nešto nema Šćepe i Zlagumdžije da nešto proslavljaju.Internet rodoljubi nikoga ne interesuju.
omladina sda, stari grad, trg alija izetbegović, herojska prošlost, kultura, povijest itd... pa sve do bakira izetbegovića koji hajca ovu sirotinju i tako u krug. ..... i budali je jasno, kofer u ruke i zbogom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakav moras biti ili glup ili ekstremno los karakter da budes u podmlatku zlocinacke organizacije ...
Vala bolju konstataciju u vezi njih jos nisam cuo!
Bljak ... gadovi zeljni uhljebljenja jos u ranoj mladosti
Od svega ovoga sranja oko obiljezavanja dana nezavisnosti.....najgori cin se upravo vrsi na mezarju Kovaci gdje dijeca ratnih profitera,pobjegulja, podrumasai ljudi koji rata ocima nisu vidjeli a kurce se ko da su bili brigadni generali odu gore na mrzarje I kao odaju pocast poginulim borcima ARBIH.A NIKO OD TIH KURVINIH SINOVA NE PITA STA JE SA TOM DJECOM CI OCEVI LEZE TU!!!!
Buduci kleptomani
dijele ljiljane heraldicki hriscanski znak na grbu svake krstaske i hriscanske zemlja pa cak i na srpskom grbu pored dvoglavog orla stoje ljiljani ahahahahah 😂😂😂
Mladi mafijaši
Vidi ti poturice :D
Pozdrav svim Bosancima, Hercegovcima, Krajisnicima koji ne mrze svoje brace i sestre preko Drine. Jer smo svi jedno i isto. Govorimo isti jezik. A regija nas ne zanima, sve je to nase. Zivjela Srbija
uskoro na bht sda bebe. https://youtu.be/SbjK8nolWLw?t=17s
Cudo pa ih narod ne "zajmi" paradajzom na ulici, ako se reklamiraju kao SDA-ovski podmladak. Postalo je luksuz i poneki paradajz baciti, upravo zbog SDA i slicnih.
Mlada Alijina mraka koja ce da nastavi da unistava sve sto valja u ovoj zemlji....
Vidi buducih parazita i uhljeba!
sda vraca narod kao i dodik u 90 a novalic dovrsava placku naroda
sda vraca narod kao i dodik u 90 a novalic dovrsava placku naroda
mladi muslimani alijini uhljebi
Jel iko primjetio kako su samo komentari ovih top zatucanih seljacina u crvenim okvirovima? xD