Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o čemu kurva o poštenju.....
E ne moze ustaska mladez prezalit' busuladzica nikako...
A ništa o tome kako Bakirov zet valja vodovodne cevi za Sarajevo i jedini se pojavljuje na tenderu?
Sta ste vi docekali, da vas SDA jungad ubiju saopstenjem. Djeca vam se smiju Pedja. Nije ni čudo što je onaj Denis Gratz izašao, vidio momak da na "siči" padate :)
Mladim iz SDA na znanje: Ovo je uvela Sebija I. dok je bila Direktorica te bolnice !!!
@Ramayana Mislim na Sebiju,ona je bila direktorica bolnice i glavna za ugovore kao sto sada sa apotekom Dina radi
Jos jedan mladi SDA DEGEN
Mladi SDA chetnici!
Imao sam ljepse misljenje o pripadnicima Nase stranke, mislio sam da su posteniji od drugih..ali opet se na nasu zalost ispostavilo da su svi oni slicni ili isti. Ocito su ovi sto najvise kude najgori.
Mladi SDA malo pricajmo kako SDA doktori prave invalide po bolnicama, kako SDA pere novac preko istih, mladi SDA vi ste metastaze ovog drustva. Kad ode jedan pojave nova dva "gora".
SDA je toliko bacila narod i zemlju na koljena, fa svako, ko ima imalo smisla za biznis i/ili kriminal, moze raditi sta pozeli..
Cuj mladih sda... hahahahhaha . Mladi sto ne pricate o kriminalnoj organizaciji sda-campara-zvizdic-izetbegovic itd.... mamu vam jbem
ehehehheheeh.... mljadi Sda nesto pricaju, bolje bi mladima bilo da se educiraju o PR u i bolje savjetovati svog predsjednika... isto se odnosi na sve mlade ...
Najglasnija "opoziciona" stranka je "Naša" stranka naročito za korupciju - sve po sistemu "svako se hvali onim što mu fali"! "Njihova" stranka korumpirana je do grla. Kako drugačije objasniti ovu isprepletenost namještenih ugovora za Baroša koji je ujedno u upravnom odboru "njihove" stranke?! Kupovao naočare kod Baroša dok nisam vidio da su bolji modeli, kvalitetnijih naočara puno povoljniji kod drugih, konkretno "Diopta" preko puta "Latinske ćuprije".
Dobro, i šta sad? Gdje je tužilaštvo, da postupa, sve je već rečeno?
MA HAJTE MOLIM VAS,MLADI SDA,ILI TI BUDUĆI UVJEŽBANI KRIMINALCI!
Jadno da jadnije ne moze biti! Sismisu jel’ te stid?!
SDA demokratija je uhljebljivanje SDA botova u drzavne institucije i namjestanje takođe tendera SDA botovima a ostali neka truhnu za 500 600 maraka.
Na stranu što je ovaj proglas mladeži SDA, stranke koja je bezbroj puta uhvaćena u ozbiljnom lopovluku i protiv čijih se čelnika vode brojni procesi, iritantan i samodiskreditirajući - Naša stranka će se morati oglasiti povodom ovoga i preduzeti konkretne mjere, jer je riječ o vrlo ozbiljnim nalazima CIN-a koji govore o mogućnosti korupcije. Ako to ne učine, e onda i ovaj iritantni proglas zelene mladeži dobiva svoj smisao.
Sve kultura, finjaci, jazz, blues ofo ono a onda ovako. Guzovaca na ustrb tudjeg zdravlja. Niste me nimalo iznenadili, anamo Njihova stranko.
ista je situacija i sa operacijama ociju na kosevu, lece se kupuju kod barosa, imate li sta o tome reci ?