Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO omladino!
Pobjediti ćemo mi i fašiste Amerikance, kad tad !!!
Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
Fašizam je legitimna politička ideologija koja je, za razliku od komunizna, se nija raspala.
Ovdje se spominje grupa MLADIH, ne pise da su Bosnjaci i sl. MLADI koji su nesto uradili, da bi vi, koji gubite zivot na internetu pljuvajuci iste, imali sta raditi. SMRT FASIZMU!
mi bosnjaci smo inace izgubljeni slucajevi, ovi slave cetnike i ustase a mi ne znamo da smo imali handzar diviziju. blentavilo obicno, veze sa zivotom se nema.
o kome, o cemu? danas se slavio dan pobjede nad fasizmom, partizani su bili multi. handzari su bili placenici Svaba
sta o kome ? o cemu ? Vecina ni ne zna za handzar diviziju , a sikce na cetalje i 'stase. Ne znamo ni svoje , al' zato tudje biflamo. Koje slavlje covjece ? Ulice u Mostaru ustaskih naziva, Istocno Sarajevo ulice s nazivima vojvoda, Srusen spomenik NOB-a u Sirokom ? Gdje zivis ti ? Valjda si otisao nekad iz Sarajeva pa do Dubrovnika... jesi li vidio zastave Herceg Bosne od Mostara do Dubrovnika ? Nisi.. Jesi li primijetio da svaka raskrsnica u cijeloj Repbulici Srpskoj ima zastavu iste ? Nisi... jer ti samo ispijas kaficu i boli tebe djon... a ti prevrni citav glavni grad ne mozes naci 10 zastava nase drzave... Covjece ovdje svako radi sta hoce... a drzava znas kolika je, imas 2 dobra primjera ;) Budi realan malo...
hahah,bosnjaci o antifasizmu....ludilo
Ima nade za nove generacije...dobro je:)
Danas je u Spomen parku "Vraca", grupa mladih ljudi u ime svih Sarajlija poslala u svijet poruku da će nastaviti borbu protiv fašizma.
Gdje su mlade djevojke tu je i pedofil Nijaz.Poznat kao ljubitelj djevojaka ispod 16 godina.
Žiku gurbeta x0
hahaha, pa to je sad nova multietnićnost, ali jedna religija.
aktivizam je in
Ima li većeg fašizma od ovog gdje par zemalja u svijetu određuje sva pravila življenja?
A što je najtragičnije, nije ni par zemalja, već njihove "elite" , ali tako je valjda oduvjek i bilo.