Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajka ne bih ti dao ni da mi popusis JER SMRDIS NA LOJ
@sarajka;slazem se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa Kardinalu Vi ste svom narodu dali tu mogucnost da nesmetano izlazi iz zemlje kad hoce i gdje hoce./ Hrvatska putovnica / Evo ja vam nudim razmjenu mojih dokumenata za vase . Sa BiH pasosom se ne moze nigdje i to je jedini razlog zasto ostali koji nisu Hrvati u BiH ne izlaze odnosno odlaze na privremeni ili trajni rad u bogate zemlje . Ako zelite da zadrzite Hrvate onda im dodijelite samo ove BiH dokumente i rijesili ste problem.
Izrazito je dobro da se kardinal Puljic zalaze za multietnicku BiH. Sad jos samo ostaje da osobnim primjerom potakne na razvoj iste u trecem entitetu i tako posrami Bosnjake i njihovo \'multietnicko\' Sarajevo.
@ Sarajka Nemoj pričati gluposti.
eto nek im religija nudi bolju alternativu. al u sljedecem zivotu. uh sto ne mogu suplje.
Ako je i od kardinala , previse je ,jer neprovjereno govori golu neistinu. Od postojanja svijeta mladi su napustali ove prostore . Oduvjek su Hrvati imali najvecu dijasporu sa ovih prostora.i Hrvatske Dalje najvise je na svijetu raseljenih Engleza, Francuza Spanaca i.t.d Nek proseta Sarajevom nek dodje u Domove zdravlja ,Bolnice kod prozivanja pacijenata na red od strane doktora koliko je hrvata i srba ili nek ode u prostorije bilo koje opcine ili Sa .kanona koja su imena ispisana radnika u tim kancelarijama , nek malo pogleda strukturu zaposljenih u bilo kom kanalu TV i ost.hiljdu primjera. Takodje mu predlazem da malo podigne .......pa proseta po Banja Luci , Zagrebu ili Rijeci pa isto to nek uradi. Jos jedan primjer u Srebrenici u srednjim skolama od 60 nastavnika samo su 2 bosnjaka a ostali bosnjaci su na birou tako u genocidnoj policiji. Da li znas da u tvojoj lijepoj bosnjaci ni do danas nisu priznati narod ,mada ih je malo manje nego tvog stada u BiH.
papcino jedna,jesi li u zadnje vrijeme turio nekom djecaku??
Hajde malo kardinalu dodji i u Derventu,Prnjavor,Banja Luku,obidji svoje stado po manjem bh entitetu. A kad zborish o ljudskim pravima nemoj nikad zaboraviti Bosnjake Stoca.Obidji i njih malo dolje,daj im podrske i osudi aparthejd koji dolje vlada.
samo konkretno zelim! kad mi krenu generalizirat, odmah znam cemu to sluzi, a u tim politickim igrama ne zelim da sudjelujem, bez obzira sto bi me ovaj kao trebao predstavljati! kardinal se specijalizovao za ljudska prava u sarajevu, a tu je toliko sirok u opsegu kritike da njegov komentar se ne moze shvatiti kao poticajan, precizan, pomirben, sugestivan, kriticki. mozda ima dobre namjere, ali upitno je koliko ima dobre izvore, a sigurno ima pogresan princip.
papcino sta se ti imas zalagati za hrvate? kakve veze imaju hrvati sa crkvom?! Ti se trebas zalagati za katolike svih nacija odnosno za sve ljude podjednako!