Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pojedine komentatore klixa treba mobilirati i poslati na slicne radne akcije da se malo nauce miru i toleranciji :) Doduse, i pojedine novinare klixa, takodje :)
@banana i tebi dat bananu
Po Islamu i jevreji i krscani, kao i zoroasrrijanci ili mazdejci, vjeruju svi u jednog (istog) Boga.
Znaš kad bi židov pocistio muslimansko....NIKAD!!! Jestel djeco proucili dowu kada se ide na kafirsko groblje koja glasi: Ebširuu bi naar! Radujte se Vatri! I to tri puta ^^
pa sigurno nisu jevreji bacali smeće po svom groblju nego zna se ko
Vlastitim ocima sam u Sarajevu vidio kako muslimanski klinci na štandu isprid katolicke hrvatske Katedrale dijele antizidovske islamisticke letke prepune mrznje prema Zidovima i Izraelu. Zbog toga me te namjestene Alibi PR akcije uopce ne impresioniraju, dragi SDA-islamisti
@MilanBanditic Kunem se u sve Sveto da je to istina. A što me najviše šokiralo? Da nitko nije zvao policiju..i da je to ocigledno bilo Sarajlijama skroz ok. Skandal da su to dijelili muslimanska djeca i to isprid katolicke hrvatske Katedrale još.
IZBiH je za mene obična šprdnja. Džaba govorite da svi Muslimani u BiH pripadaju IZ. Evo ja ne pripadam, jer smatram da ste skoro kao i ahmedije, možda ste i gori. "Vama vaša vjera, meni moja."
Vlastitim ocima sam u Sarajevu vidio kako muslimanski klinci na štandu isprid katolicke hrvatske Katedrale dijele antizidovske islamisticke letke prepune mrznje prema Zidovima i Izraelu. Zbog toga me te namjestene Alibi PR akcije uopce ne impresioniraju, dragi SDA-islamisti
@MilanBanditic Kunem sve u sve Sveto da je to istina. A što me najviše šokiralo? Da nitko nije zvao policiju..i da je to ocigledno bilo Sarajlijama skroz ok. Skandal da su to dijelili muslimanska djeca i to isprid katolicke hrvatske Katedrale još.
@MilanBanditic Ja, i? Šta treba da dijele humanitarnu pomoć za dželate? Isprali ste mozak više od 60% balija ovih godina, oni nemaju ni Z od znanja u Islamu, i trenutno su nam veći neprijatelji od vas kjafira. Ali ste se opet zeznuli, planom da sekularizujete i paganite Bošnjake, ispaganili ste ih 60%, a 40% LAVOVA učvrstili u vjeru.
Od 8 cura 4 nose šudar ...mašala... mogu pretpostaviti kako im raca voli tekbirke
@MilanBanditic Nadji mi jednu jedinu ikonu presvete djevice Marije bez "sudara"!?
Mladi Medzlisa IZ Sarajevo ?!
Glupi Bosnjo, vidi si smece po rijekama
Jevrejsko nasljedje je bogato u BiH i narodi moraju da ga odrzavaju i obnavljaju. Tako je i u arapskim zemljama gdje, bez obzira na njihov odlazak u Izrael, Arapi odrzavaju njihova dobra, kulturu i obicaje. U Muzeju u Damasku mozete da posjetite najstariju sinagogu na svijetu ili da na Filozofskom fakultetu izucavate hebrejski jezik. I u nas to treba da se uvede.
Koliko ima Jevreja u Tuzli