Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo razgovori .. hocel biti koristi od tog ragovora ??💶💶
Kada čujem "mladi u BiH" već dobijam nagon da povratim. Zato jer je njihov aktivizam, onakav kakav bi trebao biti, ravan nuli. Aktivni su u etničkim strankama, džamijama, crkvama, pripremajući se zatko za uvaljivanje guzice na budžetski isfinanciranu fotelju. Ako nije tako, onda su aktivni na Instagramu, Fejsu i ostalim drutvenim mrežama gdje sve sjeva od guzica, sisa i napućenih usana poput babunove guzice. Dakle, mladi u BiH.
Rodjeni za budjet, vidi mladjahnog uhljeba vec namakao odjelce, sada cvike i laptop i eto ga intelektualac
Tko su ti mladi? Tko njih delegira odabira i uopce tko njih ista pita?
evropske integracije su jako štetne za bosnu, bosna bez evropskih integracija je tragedija. posljedica obrazovne, kulturne, intelektualne i socijalne devastacije društva. dozvolu za navedeno dao narod, u praksu provela ratna i postratna garnitura vlasti.
Zatvorite komentare, dok Alma niije kroz Mahmutovac provozana.
hahaha spašavaj lamelu ko može
Ko zadnji izadze nek’ ugasi svjetlo !