Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam i nemogu da vjerujem sta pisete,pa je...vam majku zaostalu nacionalisticku,covjek nije spomenuo ni srba,ni muslimana,ni hrvata,pa j. Vam mater glupu,treba da vas jasu i jebu jos 100 godina mozda vam i dodje u tu vas nemogu rec glaub,tintaru,bacvu.
Ispravno si postupio Begiću, prije svega hrabro! Zelim ti svu srecu, strah me je samo da i ti kao i pokojni David ne zavrsis u nekom potoku “utopio se u vodi do ispod koljena” Cuvaj se i samo tako glasno nastavi...
Svaka čast ovom mladom i hrabrom momku. Sada je veća sigurnost putovati ovom cestom jer su omrazeni likovi bili prijetnja sigurnosti u saobraćaju.
E nek si
Picousti & Bundoglav
toliko si nesposoban da cak nisi u stanju da odes iz te Republike Srpske,..a satro si sposoban skidati plakate Predsednika. Tebi je udaren zig ...neces moci ni rodni list da izvadis
Za pare, ovaj mali je spreman na sve. Ovo i nije bio tezak zadatak, a dobro placeno. 😊
Svaka cast momak!
Svaka cast momcino, nadam se da neces puno ispastat od tvoraca tog banera.
...e hebi ga...nazalost naci ce te samoubijenog u Vrbasu...
U RS-su su kivni i dalje na Dodika zbog Dragičevića,i ako je pametan ne da ga neče dirati nego će ovom malom pratnju dodijeliti,jer ako mali padne na odvezanu pertlu i nešto mu bude,Dodik je donji.
Jedno je skinuti transparent,a nešto sasvim drugo skinuti Tony-ja sa vlasti.
Svaka cast momcino
Poanta klixa je biti hranjiva materija za rast i jacanje svakog vida antisrpske ideje kod bosnjackih klixovaca.
Bravo momčino!
ruke mu se pozlatile dabogda