Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja neznam zasto uopste ne reaguje policija i jednostavno ga uhapsi zbog nacionalne diskriminacije u nekim zemljama takve drze u zatvoru s obavezom da ide u skolu da studira medju ljudsku toleranciju i obavezno se mora izvinit preko njavnih media, ili policija misli da ovaj slucaj spada u bolnicki slucaj tj psihopatski tzv fasizam na dodikv nacin. Savjet!!! Nestvljajte njegove izjave na citanje na inrenetu. HVALA
Miloseviceva politika prije 90. godina, trebala bi i njegova sudbina biti kao i kod ostalih, oduzeti stecenu imovinu i spremiti za hag sa jadom dabicem.
Stranci su ga napravili,i oni ga jedino mogu i ušutkati ??
jyebem ti milorade familiju ba!
cini mi se da SDA gubi orijentaciju,zasto sutite sta se dogadja sa vama
ovog ludaka treba ukloniti sa politicke scene,bosnjacke stranke ga moraju ignorisati ako to ne urade uci ce u istoriju kao izdajnicci bosne tj onoga sto je uradjeno i sacuvano u odbrambenom ratu protiv srpskih fasista
Ne shvatam kako neko još može da ovog fašistu drži na ovako visokoj funkciji jedne države. Pa gdje su sada ti \"visoki\" predstavnici?
STOKA FAŠISTIČKA!
Do kada ce ovaj idiot da provocira svojim fašističkim riječnikom???