Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama ce Erodan da sukne al da valja uskoro akobogda i to preko brace rusa u kojih se kunete, koji kad vam suknu nece ga vadit sledecih 200 godina i vama i smrdiji. Pogan GENOCIDNA.
@zvanicnors Da, odmah pomislim na generala Pampersa
@zvanicnors Meni je zao vase djece sto ce ni kriva ni duzna biti gledana poprijeko od svijeta i zvana "genocidasi". A jadna djeca nit su klala nit strijeljala civile nego njihovi roditelji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krme licemjerno ne misle Bošnjaci o ratovima i naoružavanju ,Bošnjaci misle na odbranu države i odbranu od ponovnog genocida ,pleme ti hebem vlaško ne izvrći ono što nije rečeno.
Protiv,,fasizma,,moze se boriti samo,,oruzijem,,. Partizani su to,,znali,,. Pogledaj,,Blajburg,,. Da nisu pobili,,onoliko fasista,,koliko bi ih tek sad bilo. Fasizam HDZa,mora se poraziti na ovaj ili onaj nacin. Krila mu daje SDA,drzeci ga u vlasti trideset godina i zajedno pljackaju dio bosne po Dejtonu nazvan,,Federacija,,. Ko god na izborima zaokruzi SDA,dao je glas i fasistickom HDZu. To vam je tako.😎
Pa odkoci malo Ivanicu, ostavi srbovanje kuci a uhvati se napretka ove zajednicke nam drzave BiH.
Jah...
Republika Srpska = Bosna i Hercegovina i tu ni Rusija ništa ne može promijeniti.
RS nije sporan, sporni su njihovi predstavnici koji opstruišu razvoj BiH, a samim tim i RS-a, samo ljudi koji boluju tešku bolest to ne vide, a to su uglavnom ovi koji dođu ovdje da komentarišu misleći da će se tako izliječiti. Ima mjesta za njih u Jagomiru, samo moraju platiti.
rok rok rok rok rok rok...
Eto sad on pametan a mi u Federaciji glupi sto se svadjamo i nitko nam ne moze pomoci. Pa kako ce nam pomoci kad je neki idiot u Daytonu dao 49% teritorija narodu kojeg je 35%. Kad RS bude na 35%, ili koliko je vec prema popisu iz 1991, koliko po logici i pravdi i treba bit, uopce vise nece bit razloga da u Federaciji bude ikakvih problema.
31% 1991 i (31% 2013)
@Necijenjeni-Gost Hvala, znaci 31%, i kad RS vrati Bosnjacima 18% teritorija i kad se mi Hrvati razmijenimo s RS pa im vratimo neke njihove dijelove a oni nama neke nase, nitko vise nece imat problema da se dogovorimo oko bilo cega, a pogotovo ne Bosnjaci i Hrvati.
Ovaj perfidni skot čitavo vrijeme sve probleme koje ima država na čijem je on čelu gura u Federaciju BiH kako bi zamaglio stanje jada, bijede i čemera u četnitetu iz kojeg dolazi. Ponavljaj svoje mantre Mladene i dan i noć ako treba možda nekoga u njih i uvjeriš. Pometi ti moj Mladene u svojoj avliji i odyebi od FBiH.
Kotac zvani PC se raspada ali sto smrdi fuuujjjjjjjj
Nažalost, ovakva igra svima paše... sile će se malo prepucavat preko Hrv. i Srbije, a ovi preko svojih proxija Dodika i Čovića. Bošnjaci su ugroženi, a vi napadate SDA bjesomučno..Fahro će vas branit, garant!
@ZelenaArmija eto branit ce Vas Bookir iz trezora..
A vas četnike i vaše zločine niko ne može oprati. GENOCIDAŠ
bosnjaci su te doveli oni ce te i kazniti... a uz to sve sto radis je ljigava politika i samo si dodikov cucek... uspjevao si plivati jer je kakir mlak i neuk politicar u stvari nije ni politicar, vise kao polit.u pokusaju... nije ti spominjao afere tvoje... budala... bosnjaci ako se ne opamete ove godine bice kao Kurdi...
Tebi može pomoć jedino lovac na veprove.
Dohakat će tebi, i tebi sličnim političarima svih nacionalnosti Angela Merkel, bude li ona reagovala radit će brezova metla. Ona je za vas političare institucija čobane retardirani ...