Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krme cetnicko u posjeti zločinačkom cionistickom rezimu. Logicno
Jeli se osunetio yoksir pred polazak.Ako ga nadzu da nije onda bi mogao zavsiti i na ahiretu.😂😂😂
čovjek bi pomislio da imamo stotine miliona dolara izvoza u te zemlja kada se pogleda kako često naše vodje tamo idu. biće da ih nigdje drugo ne zovu
sve je to ok. samo je pitanje koga tamo predstavlja bih ili srbiju
@Striker ja mislim da je on srbijanski ambasador u sarajevu
Putuj Ivaniću i ne naginji se kroz prozor!
Ne vjerujem da Izraelci ne prate događaje, al Ivanić će sve lijepo iz prve ruke da im objasni.
http://haler.blogger.ba/arhiva/2010/03/20/2458445 Mi Bošnjaci moramo biti spremni!!!!! Ne smijemo spavati!!!!
Jebe ih onaj popis. Toliko truda i napora, kad na kraju hriscanima opo broj i moc. Vidis da se usrase ovda brojeci neke procente, 18, 23, a u relanosti znaju da nas ima preko pola, da vladamo suvereno na 30%, da srbi ne mogu bez nas vladati sa svojih 48%, znaci nisu potpuno njhovi, a hrvati se vrte s guza na guz, jer dzaba i pare i veze nedaju se turci.
poselami sve tamo
nek poselami svoje tamo :D
@OtokaBoy3Pošalomi😂