Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je glupih bosanaca nazovi lideri će biti doživotno u foteljama.
Ne znam nista o politicarima iz RS-a ali sam gledao par put priloge o ovom Mičiću i cini mi se da je on dobar covjek barem sam tako stekao utisak po onome sta je uradio u Bjeljini
Kakvo iznenađenje... HDZ - isti predsjednik. SNSD - isti predsjednik. SBB - isti prešednik. SDS - isti predsjednik. SDA je imala dvojicu i svaki je bio doživotni, a naslijednik će doći porodičnim putem. SDP je za njih meleka djelo.
SDP=DF klasična prevara i isti kao gore pobrojani bez razlike.
Ko je za rat u kući mu bio, a ko se želi boriti protiv krivih drina u institucijama društva toga potpuno podržavam. Nećemo valjda svi kleknuti i moliti Boga da se nešto desi?
IZNENADJENJE STOLJECA!
U kakvoj zemlji zivimo govori cinjenica da najveca opoziciona partija u jednom entitetu izabere ponovo predsjednika koji vodi partiju 8 godina i svaki put izbugi izbore (uvijek sa istim kandidatima), a pri tome kao protiv kandidat mu u zadnji cas bude politicar ciji je maksimum politickog djelovanja jedna lokalna samouprava. Ovo pokazuje u kakvom drustvu zivimo gdje nema realnog vrednovanja uspjeha i neuspjeha, sposobnosti i nesposobnosti, znanja i neznanja... Tesko i nama i SDS-u sa ovakvim kadrovima i ovakvim nacinom razmisljanja... Vjerovatno je ovim, nazalost, najvise profitirao SNSD.
Neće SNSD profitirati. SDS dobija glasove ne zato što je dobar, već zato što je Miletov SNSD puno lošiji.
Re: ADLER Slazem se da SDS dobija glasove ne svojim kvalitetom vec na konto nekvaliteta SNSD-a, ali se ne slazem da je SNSD puno losiji od SDS-a, vec naprotiv, i pored globalno lose situacije i generalno loseg SNSD-a, SDS kao opozicija (sto mu je olaksavajuci faktor) je toliko los da ponovo ne moze uzeti vlast.
Kod svih su novi stari predsjednici. U BiH nista novo.
Promijenio Bosic cvike,i 'novi-stari' predsjednik?!
@erato...Tuzi ih,sta cekas?Ili je mozda ljepse s'njima koalirat'!?
On je jedini iole normalan kandidat bio.