Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Negativac dana je potpisao da zajedno predstavlja srpski narod na drzavnm nivou.... Znaci negativno je svako istupanje Srba u BiH sa jedinstvenom politikom... Boshnjaci...bolje su Srbi cuvakli Jugu nego sto vi cuvate BiH....@ SA-X...ocajan clanak koji nema veze sa zivotom i politickim prilikama u BiH!!!
HA HA HA NEGATIVAC DANA U SARAJEVU je POZITIVAC DANA U BANJA LUCI eto koliko je ova zemlja zrela za raspad
fotelje spajaju ne spojivo..hahaha sta su samo govorili jedni o drugima u kampanji al nek narod glasa dok je ovaca bit ce i vune...levati naprijed
Citam ove komentare i smijem se situaciji u kojoj se grcevito bore da mogu sami sebi nastaviti bacati klipove u tockove. I to sve zbog nekog inata ili bogapitajcegavec. Uglavnom, svima treba da je jasno da je RS neupitna i da taj entitet mogu samo stanovnici istog dovesti u pitanje kad je u pitanju postojanje istog. A i da ti stanovnici odluce da hoce da nastave bez RS-a, to opet treba dobro izvagati u cilju procjene isplativosti takve odluke u odnosu na sve stanovnike u BiH. Sa druge strane i BiH je neupitna tako da nam opet valja zajedno u odnosu na ostatak svijeta sa kojim treba trgovati i pare zaradjivati. Sa druge strane, treba nastaviti podrzavati ljude u RS-u koji imaju savremene poglede na svijet i BiH i koji su svjesni toga da samo kvalitetnom saradnjom mozemo ostvariti neke ekonomske prihode koji ce svakom stanovniku BiH podici standarde zivljenja. U federaciji je to trenutno SDP, a u rs-u jos uvijek cekamo partnere.
Ko ovdje ocekuje moralu od jedne partije, koju je Radovan Karadzic formirao??? Sta ste ocekivali. da se udruze sa SDP-om i izgube bazu??
Ne kontam ovaj sacrticaiks. . . . . . . zar je cilj razjediniti narod i da opozicija MORA BITI PROTIV vladajuceg (bloka, stranke, koalicije . . . . ) bez obzira na politiku istog !!??
Bosic grobar? A ja mislio on je zvijezdas...
zlobnog naslova znaci,sve sto nije muslimansko je zlo, kamo ce vas to odvesti. fasizam i nacinalizam se kritizira i prenaglasava kod drugih, dok se vlastiti zanemaruje i skriva. ako koza laze, rogovi ne lazu. samo tako dalje i RS i HB-u su obecane svijetlije buducnosti i podrska MZ. Bosnjacki politicari i mediji vode svoj narod u jos vecu zaostalost i izolaciju, kako od EU, tako i od susjeda. Zar nema nikog normalnog na bosnjackoj strani da otvori oci drugima i ukaze na katastrofanu poitiku koja se vodi preko medija i zaglupljivanja vlastitog naroda?
vidi se da je u dodikistanu vlada dosada pa se šhumska nacija preselila na gradski portal
Umjesto da se pogleda cinjenici u oci i utvrdi cinjenica da je SNSD dobio saveznika koji je puno radikalniji od njh samih i da su se Hrvati u najmanje 85% populacije ujedinili oko jednog cilja(ne secesionistickog)a to je stvaranje troentitetske BiH KAKVU EUROPA POZNA VEC STOTINAMA g. u SA se zabija glavu u pijesak. Mogu razumjeti cinjenicu kad muslimani kazu da su najvece zrtve rata,samo je isto cinjenica da su u svakom ratu neki vece a neki manje zrtve. Nikad ni jedan rat nije zavrsijo apsolutnom pravdom.
Tesko je covjeku shvatljivo kako muslimani u vinogradu traze krusaka i jabuka. Pa sve i da se nadje koja Hrvati i Srbi odmah kazu eto vam nosite je to je, ili podmetnuto ili korov koji je izrastao.(npr.S.Kukic,Jelec i zanemariv broj fratara,kod Hrvata),kod Srba skoro da takvih i nema.
SDS je uradio ovo da spasi sebe. Ove price negativac, nestace su smijesne, i takve gluposti moze da valja samo neko ko ne zna situaciju u RS. SDS i dalje ostaje opozicija i kritikuje SNSD, ali samo na nivou BIH nisu u koaliciji nego zajednicki nastupaju u ime RS. Ne postoji ni jedan Srbin koji je protiv toga. Tu nema nista negativno. Vama je samo negativno sto ste u jednom trenutku pomislili da je moguce da se SDS usudi uci u dil sa SDP bez SNSD-a. To bi bio politicki kraj stranke. Mislim da bi cak bile i demonstracije, a da ne govorim sta bi Dodikovi mediji uradili i kakvu bi histeriju proizveli da se to desilo. Znam okorjele SDSovce koji su samo od onog sastanka sa Lagumdzijom dobili panican napad i govorili da su se pokajali sto su glasali za SDS i da vise nikad nece glasati za njih. Ovako se SDS spasio. Druge opcije ne bi bilo. Zato malo realnije gledajte situaciju, RS ima 15 glasova, koji glasaju kao jedan, fali jos 7 za Savjet ministara. HDZi imaju 5, i fali jos???
koji glup tekst..vidi se da pisac pise sa stanovnista SDP, kome bi najvise pasalo da je SDS zajedno sa SDP.... ALI da je BOSIC to uradio SDS bi bila GOTOVA U RS.. ovako ce postati JACA NEGO IKADA u zadnjih deset godina jer ce srbi vidjeti da ih BOSIC moze SAcuvati u SARAJEVU isto kao i DODIG
ajd ne rise vise o Komsicu... budite ponosni sto vas predstavlja takva velicina od covjeka...
Sami ste krivi za homogenizaiju druga dva naroda, ne znam samo sta ste cekivali da ce se desiti biranjem Komsica hrvatima i konstantnim napadima na Republiku Srpsku i njene institucije?!