Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A garant je solidno unovčio svoj postupak .... To je odlika sitnih duša i malih ljudi, bez obzira što ti o njemu imaš " visoko mišljenje ", moj Bosiću . . . ? ? ?
Kao i Żeljko Komšić! Naplatio čovek hrvatstvo za sve pare! Hoće i još!
@BobaBG . . . . Zekerijah Komšić, misliš . . . ???
Naravno da je šamar. Vas i treba šamarati kad toliko ližete Bakirove tepsije. Čudim se da vas masovno ne napuštaju.
Sve je to ujdurma milovana cicka bjelice koji je najveće zlo sds i srpskog naroda!
papak
zesci
pederi kriminalni pocele su predizborne zajebancije...mrste se u 3 pm
poso je dobar a para laka.....burazera je munto sefket ramadani....
Pod hotno vratiti mandate u vlasnistvo stranaka.Otvorene liste doprinijele su tome da svaka šuša, cim crijevo nalijevo, moze se prodavati u ucjenjivati vlast. Sve i jedan poslanik kojem je odjednom, nakon godina krcmenja novca kroz komisije i ine druge naknade, proradila savjest, mudo bi dobio mandat da stranka nije stajala iza njega.
Bosicu para vrti sto burgija nece.Tako i Dudko ce kupiti sve ono sto nije kadar normalno ostvariti samo da jos ostane na vlasti.Eh sada ko je Dudkova pozadina i savjetnik ostaje da se nagadza ali je sigurno poceo i previse rano sa niskim udarcima svojim protivnicima
Sretan mu tup
*put...sorry... tastatura
SDA upućuje iskrene čestitke saučešća , bašumsagosum !!! Izdržite braćo iz koalicije , ne dozvolite da se raspadnete kao moja SDA
Vec uobicajena praxa pred izbore.Istekao mandat u jednoj stranci pa valja sada zakaciti nesto u drugoj stranci.I tako u krug.Jedan mandat stan.Drugi mandat vila.Treci mandat itd.Ah ja prvi mandat zaposljavanje uze rodbine drugi mandat sire rodbine.
Alexandrica na aparatima
To je vec druga prica . Rece Sepic da ce SDA odlaskom Demirovica da dozivi slucaj Lagumdzija. Ja bih rekao da ce Demirovic da dozivi Sefica .