Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje saucesce porodici Trajkovski i cijeloj Makedoniju stvarno steta ne daj boze nikome
avion jos uvijek nije pronadjen, magla je gusta, noc je vec pala, kisa otezava rad. radi se o malom avionu, beecham king 500 model, cessna klase. zbog njegove velicine teze ga je pronaci. nijedno tijelo jos uvijek nije izvuceno, radi se o novinarskim spekulacijama. vjerujemo da je teren miniran, pet ekipa se tokom dana pokusalo probiti do eventualne lokacije pada, ali su naisli na minsko polje visoke gustoce, sa kombinovanim odskocno-nagaznim rasporedom, vjerovatno djelo JNA. napori se nastavljaju tokom noci, a prve rezultate ocekujemo ujutro. jos jednom, nase saucesce porodicama zrtava, kao i cijeloj republici makedoniji.
najiskrenije saucesce svim Makedoncima!
Strašna tragedija za citav region.Iskreno saucesce svim preminulim i u mom imenu. jos jedan tragicni dogadjaj u ionako crnoj historiji odnosno povjesti ove nesretne drzave.Sad ce nas i Makdonci pamtitit.
takodzer
steta, ali sta ces zivot je takav
Izrazavam iskreno saucesce citavoj makedoniji a posebno porodici Trajkovski bio je dobar covjek makedonija je izgubila dobrog vodu
Trebo se bacit iz aviona kad je vidio da je guravo.
vise me nista nemoze iznenadit ipak moje saucesce narodu makedonije
Za Sima Jesi glup Simo koda te je napravio Karadzic a, ne Bin Laden
komentar
vanzemaljci su oborili avion....evo sad javise
Ako ga SFOR bude trazio nikada ga nece naci... EVO GODINAMA TRAZE RADOVANA PA NIKAKO DA GA NADJU...
DA NIJE OBOREN SA ZEMLJE???
Možda je u pitanju samoubojstvo (što bi rekli Croati).