Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu vas Turci sjeb... pa ih jos uvijek spominjete,,ne moze se ni jedan komentar napisati a da se oni ne spomenu.
E bas super, nova sezona na Jahorini. Bas sam razmišljao kako da potrošim ovih 50 000 KM koje sam zaradio od ovoga silnog posla u Bosni.
Da bi imali turiste iz FBiH, na Jahorini stanovnici i političari RS moraju promjeniti svoj odnos prema Bosni i hercegovini. OVO MI LIČI NA DEJTON \" uzmi ono što mi odgovara. DOK SE TO NE PROMJENI JA NEČU NA JAHORINU, A DOBRO PAZIM I KADA NEŠTO KUPUJEM, PRIJE ČU KUPITI SLIVENAČKO NEGO BANJALUČKO.
a šta s minama, vraćaju vam se gosti bez nogu?
Igman je nasa planina!
Pa sta vi balidzani imate sa Jahorinom? Cijene za balidzane treba da dubu mnogo skuplje, jer se mora uracunati boravisna taksa na teritoriji strane zemlje...
wow...prelijep ambijenat....al mislim da portal treba da reklamise Jahorinu kao turisticko mjesto a ne samo jednog ugostiteljskog objekata ko je placao par markica za reklamu:))
Isti namjestaj i u sobama i na recepciji !?!?
koji se nalazi u srci Olumpijskog centra. a im pravopisa :)
Gdje su našli ovaj namještaj proizveden 1972. godine
Hotel vucko je zaista vrijedan svake pohvale - od izgleda, kvaliteta usluge - hrana, pice, ljubaznost osoblja. Prije 2 godine smo imali seminar kod njih i svi smo bili odusevljeni svime, tako da ima najtoplije preporuke!
haha od kamina mi se ucinio televizor :)
koji ste vi pacenici osmanskog carstva pa vam je turska ahilova peta-bas ste jadni