BiH
29

Mještani Vrbanjaca u šoku: Ante je iz ljubomore ubio 23 godine mlađu suprugu Eminu?

Klix.ba
Vrbanjci
Vrbanjci
Nakon ubistva i samoubistva supružnika, mještani Vrbanjaca danas su u šoku. Ante Čolić (1969.) ubio je svoju bivšu suprugu Eminu Kahrić (1992.), pa izvršio samoubistvo.

O Anti Čoliću u ovom mjestu samo imaju riječi hvale, ali i o njegovoj bivšoj supruzi, tako da su svi iznenađeni ovakvim potezom.

"Ante je bio dobar čovjek, svi su ga voljeli. Radio je u Italiji i vratio se prije nekoliko godina. Bio je oženjen i ranije. Razveo se prije 6-7 godina. Sa drugom suprugom, Eminom se razveo prije 15-tak dana", ispričao nam je jedan komšija.

Dodao je da se nesreća desila tokom noći.

"Svi su bez teksta u selu. Ujutro sam ustao i vidio policijske patrole, rekli su mi za nesreću. Nisam mogao da vjerujem", dodao je naš sagovornik.

Rođak Ante Čolića nam nije mogao mnogo govoriti. Kratko je prokomentarisao da je ovo veliki gubitak i za porodicu, ali i za cijele Vrbanjce.

"Ante je bio predobar čovjek, a i ona je bila fina. Ne znam šta se tu desilo, ne mogu više komentarisati", rekao je kroz suze rođak porodice Čolić.

Kao mogući razlog za nesretan kraj dvoje bivših supružnika komšije nevode ljubomoru. To je navodno bio i razlog zbog kojeg su se nedavno rastavili.