Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomogli smo mi oko 100 porodica u TP ali to medijima nije interesantno, jer ne pripadamo ni jednoj političkoj ili nacionalnoj struji. A odnjećemo im mi vodu.
Svaki supak treba da se odrekne jedne plate koja je preko 3000 i da se ljudima pomogne,neće im nista biti i onako samo kradu!!
@ponosni dao ti neki budzetlija negativnu ocjenu :D
Ocekujte veceras da FTV pozive predsjednika drzave i sve vlade, ukljucujuci UN da se ovim ljudima donese voda sa obliznjeg izvora ili vazdusnim putem usput dok bacaju himanitarnu pomoc Iraku.
Zao mi je ovih ljudi...sta reci vise...
i nemoj mislit da ti je tesko dok citas ovaj komentar... nemoj ni pomisliti...