Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E gledaj ti stoke svega ti.. Ma ovaj Balkan je skupina zatucanih debilčina.
@sefika007 Nismo bolje ni zaslužili. Žalimo se non stop na političare, na ovo, na ono, a ustvari smo mi najveća stoka. Evo i ovo ti jedan od dokaza.. Ne znam stvarno da li je toliko teško flašu, bocu, kesu i ostalo smeće uzeti s sobom i u prvu kantu fiknuti. Ma jok, bolje otvoriti prozor i ko papčina raspala baciti..
@nenadjebivi Još jedan tipični izgovor.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakav narod takva i drzava
Balijska posla..!! Sreća pa to ode prema Srbiji.
Zalosno..A, sto je naj tuznije ovakvih slucajeva ima na desetine po cijeloj Bosni..Male rijeke su totalno ugrozene od ovih divljaka.
Ovo je naše ogledalo!
Ah umjesto u rijeku istreseš pred opštinu ako nisu regulisali odvoz
Cudo nije Sarajevo krivo za ovo.
Molio bi Klix da zadrzi ove slike na frontpage jedno mjesec dana pa neka narod vidi kolika su stoka... hvala
Boze sta je ovo,ja idem ulicom otvorim sebi bonbon ili karamelu i stavim papiric u dzep do prve korpe.Balkan je to.
@razarac ne bi bilo cudo i da je neko po noci ovo dovezao iz neke vukoj*bine...s obzirom ko nas okruzuje
seljober kaze "baci u riiiii-jeku odnice voda""
kad su bile poplave pa kad se povukla voda a ostalo silno izbaceno smece, svi smo vidjeli papke iz zavidovica kako isto to smece lopatama vracaju nazad u rijeku, ima i na you tube mislim. papani glavati.
onda kad im poplavi od male kisice jer je korito zatrpano bice ajme i kuku pomagajte. to govori kakvi tu ljudi zive najgore vrste, truju sebe i svoju djecu i okolinu, a isto je na potezu zenica-zavidovici, pa to svi mogu vidjeti te deponije na rijekama.
“Posljedice opasne po zdravlje...” - pa neka, sto ne bi kuga zavladala pa onda ne bi odlagali smece gdje ne treba.
E, pa sretan nam dan drzavnosti…
Narod je stoka! Sta su tek uradili jezeru Modrac! Zatrpali muljem iz Banovica. Kakav je narod, ne cudi sto su djubrad na vlasti. Treba i njih u Sprecu bacit!
NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!! NAROD STOKA !!!
nije do drzave nego do nekulturnog stanovnistva svu nam krivi