Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno na poljinama masala prostora
A što ne bi napravili kamp na Poljinama? Tamo su svakako oni čija bi to trebala biti briga, pa neka su im blizu!
Učini nekome nešto dobro, bez koristi, ali svaki dan
Kao prvo, nema boga! Kao drugo, trba pomoći ljudima u nevolji! Uvijek!!!
dobro je da se ne mogu množiti.
Tuzlaci, sram nas bilo!
Niste ni po cemu bolji od ove jadne sirotinje oni su svi obrazovani imaju certifikate sa zavrsenim najboljim sveucilistima i univerzitetima u svijetu pogotovo oni koji imaju mogucnost da se skoluju i uce potjecu od najrazvijenijih i najstarijih kultura koji su imali visoko naprednu civilizaciju bili su poznati matematicari fizicari kemicari filozofi medicinari itd arapska kultura bila je u srednjem vijeku naprednija od evropske
@fbUser1568132888 - I ostala je u srenjem vijeku.
Pa neka se hrvatski ministri u toj vladi pobune. Šta su se prodali i narod za funkciju ministra koji im po nacionalnom ključu pripadaju?
Ništa od protesta.
Vratiti ih u Srbiju.
Refuđis velkam, multikulti, yeah yeah, pipel of kolor ♥️♥️
Migrant u BiH vani na betonu spava smrzo se. Migrant nekad iz BiH u zapadnoj zemlji. Stan socijala skola za ucenje jezika besplatan doktor tj zubar i besplatna karta za gradski prevoz. Razlika drasticna. Mnogi uz socijalu i radili na crno.Fakat bilo tesko.
@DZONPI Mi smo bili izbjeglice. Bjezali od rata. Ovo su sve ekonomski migranti i/ili kriminalci. Vi koji pravite paralelu izmedju nas i ovoh firauna ste za proucabanja. Bosnjak, Srbin ili Hrvat bi se vec vratio kuci kad bi znao da je negdje nepozeljan, a ovi firauni ostaju i prave probleme. Mrs u pm kretenu jedan.
Šire se ko kuga, na sve naše probleme samo su nam oni falili.
Jeldeee protesti... Treba ih i u Zenicu natrpati... I u Visoko
Neka ih smjeste u Sarajevo i otvaraju centre. Lako je drugima na vrata teret stavljati. Samo nedajte i da su ikoliko pametni da se svi pobune u TK. MRS u Sarajevo
@Mecem Sto u Sarajevo? Posaljite ih vasoj braci Srbima nazad.
Sta mislite da nas ovako disktiminisu u stranim zemljama i da protestuju radi nas ??