Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da se brinu za ovo brdo sto su ogolili nigdje drveta,ubilo se za klizista..xD
mjestani ponirka najvece pi*de.. cim nesto malo, odmah nekk strah, njima najgore. 2 godine treslo pehare i donju gracanicu u Zenici, niko A nije rekao.. ovi, cim padne kisa, odmah novine, aman odnese ih poplava, klizista ili sta ti ja znam.. a to sto ogolise sve zivo oko sebe.. nikom nista
Kad se nepismeni Krkani docepaju explosiva pa pocnu rokati i ostaje zemljiste razvaljeno eto ti sjelina poslije kada odu a narodu ostaje da strahuje....
Ne valja kad se radi, ne valja kad se ne radi, jbg .. naopak je ovo narod :D
@novinar klixa: Ovaj tunel ne izvodi Azvirt niti Hering, već Euroasfalt. Kad već pišete članak onda provjerite osnovne informacije!
Neka se samo ne puca, miniranje nije problem!!!
Jos kad udare tu cestu a oni ne znaju po njoj hodati.Pa cojk jos pasti prebti nogu.bice belaja.
Ali selo se zove Ponirak, znači neko je nekada davno u vrijeme nastanka sela primijetio da tlo ponire ili ga voda ponire, a oni nakite dvadeset kuća u malu parcelu pored same vode.. Ljudi, pa ne treba vam građevinski fakultet, nego samo malo logike i razuma.
Sve neki debilni strahovi, nedo BOG da izrazimo strahove zbog poskupljenja, sto nam se seru na glavu. fujj idioti
Mirno spavajte rata neće biti.