Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko je izdao dozvolu da izgradi taj klinac tu na vrh brda?
Da nije slučajno Nermin Mandra. "Ovo je bruka i sramota, općina je prodala zemljište privatnim ljudima po niskim cijenama, a gore je dovezeno materijala na hiljade kubika i niko to nije kontrolisao", izjavio je Kovač.
@Hipoteza je ko Nermin Mandra.... moje pitanje je bilo retoričko....
Hajte na Poline raja yebite im mater..
malo se gradilo gdje ne bi trebalo, pa samo hajvan moze graditi kucu ispod miliona tona jalovina koja vjerovatno nije odlagana propisno
IMATE LI VI DOZVOLE ZA TE KUCE?
Vidji ovog bradatog jarca
Dođite u Sarajevo, kupite vikendice ko Harapi naša braća
ima jedno mjesto gdje ste bili taman prije rođenja. mislim da vas je sda odavno tamo poslala
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
Sa osmoclanom porodicom... Legendo, postoje u 21. vijeku PREZERVATIVI, ne mora biti osmoclana, moze biti fina cetveroclana. Tupane.
pa nije on kriv št mu radi o glavi sda
pa seljadija ili cigani uvijek tako a poslje kukaju kako nemaju ni 70km haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A znali ste praviti kuće po klizištima, bespravno i bez ikakve provjere...
od sad kad budete gradili kuce bez dozvole....prvo posaditi jorgovane,,divlje tresnje i kineski bambus,,ide korjen isprepleteni i do 25 m u zemlju,,,bolje nego potporni zid,,,provjerno TITAMI
Kod dobrog advokata!
u vladu
Pred OHR, čuj gdje ćete...