Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da sam bila dovoljno jasna sto se tice Fuada Kasumovica
prije bi se reklo, nacionalno ruglo. Zasto strucnjaci ne apliciraju kod UNESCO, EU ili nekih drugih za rekonstrukciju. Treba to znati, a Fudo je zaposlio poslusnike
I tako nekome na um padne da neku zgradu proglasi nacionalnim spomenikom i vlasnicima, te iste zgrade, veze ruke a drzava nista nece da uradi. Ima toga poprilican broj. Zgrade oronule a stanari nista ne mogu uraditi. Uslovljavaju ih raznim glupostima dok se zgrada ne srusi i tada nastupaju haparoši lokacija.
Fuad Kasumovic je najvecu dziber koji se pojavio na politickoj sceni, cak je i gavrilo za njega pojam profinjenosti. Cobani sa Vlasica su pismeniji od njega.
Sta je on kriv u ovom slucaju?? Nepodrzavam nikog ali kad procitas tekst onda ces Shvatit.
Ne bi to kod nas mrdnlo guzcom, samo čekamo da nam neko nešto uradi a da ne govorim da damo novac ili ne-do-Bog rub zemlje za puta il da se prokopa kanal za telefon, vodovod il kanal za slivne vode !!!
Strpite se još malo, dok se država ne aktivira.
Zovite limara Vejsila iz Visokog
loš taj. korozira mu lim.