Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj hotel "Sedra" nije prikladan ni za smjestaj majmuna, a hocete ljude da smjestite u njega!
@SarajevskiStriktno to im je hotel sa 5 zvjezdica u odnosu na ono gdje su zivjeli
Nije svima, ovima sto su iz ratom zahvacenih zemalja jeste, ali ostalima nije.Uglavnom pricam iz ugla prevarenog gosta hotela, prljavo, staro, raspada se sve, otrovao se hranom tamo, a hotel na izvrsnoj lokaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svako je kao human ali neka su sto dalje od njega ..ljudi moji nismo u mogucnosti nikog prihvatati niti treba da od sebe pravimo izolaciju jos samo zicama da nas opasaju i prava enklava.
Najbolje nek ih Mektić stavi u hotel Evropu, može i u Central kad već nema gdje..
Zar nije ocigledno da BiH gradani ne zele migrante blizu sebe. Kanite se kvazihumanosti i vratite te ljude odakle su dosli. Treba naci nacina da se oni svi fino deportuu do prve ambasade maticne im zemlje i jednostavno ostave tu. Alternativa je da, kao sto i Balkanci migranti rade, da apliciraju za poso i dobiju radnu vizu u BiH. Ne razumijem sta oni zele? Da im neko drugi na dlanu da bolju buducnost? Pa i ja bi, ali ne moze. Moram da radim za to.