Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte glasat za njih i nece vam vise dosadjivati
Nigdje nisam vidio toliko betona i kockastih glava kao u Neumu. U Neum nikad vise!
Vazno je da je presednik ugrozeni Dalibor i da se vihore hrvatske sahovnice na 80% Neumske teritorije.....bleeee
shta je tu sporno? tu i zhive hrvati.
Neum (i Makarska) me u životu vidjeti više neće. Bolje ne ići nikako na more nego gledati one zamotane, bezmozge, mazohističke spodobe na plaži.
dok je bosanske sirotinje bice hljeba i za neumske "domacine". naravno, oni iole solidnije dobrostojeci idu ka iole pristojnijim destinacijama.
Idioti. Blokiratje rad Općine Neum, zatvorite prilaz Matušku i njegovim lešinarima. Blokirajte rad Vlade Kantona u Mostaru, rad federalne vlade, nemojte zatvarati magistralu nedužnim putnicima.
Politacir samo pricaju a narodu luda radovanja svi ceo propasti ko Grcak.
Podrska ljudi,i onda kazu uplati porez sarajevu,kurac cu vam uplatit,da sebi radite okucnice i dvore,a ovdje niste u stanju 20-30km ceste napravit.mrs
Poželio sam na onu jednu pedalinu
Ebo vas neum
VO DOLE U BOSNI STE SVI STOKA...NISTE U STANJU NAPRAVIT 30 KM OBICNE MAGISTRALE...A ISTO TAKO NI AUTO PUTA:..SVE SAMI KRIMINALCI I STOKA..MENE JE STID STO MI JE BABO IZBOSNE
Vo gore, nauči pisati. Ne treba te biti stid što ti je babo iz Bosne, trebaš raditi na sebi i primjerom pokazati drugima.
@nirvana1 da mu je babo znao kakvog debila ce napraviti radije bi izdrko
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lijepi Neum ❤️
KO SE NIJE POSRO U NEUMSKOM ZALJEVU NEZNA STA JE MORE