Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa nasa Bosna i Hercegovina.
Pozdrav prijatelju iz bosanskohercegovačke Banja Luke, grada svih nas!
I šta je tu vaša zasluga?! Haahaahhahahahahaahaha
Dobra ova Snjeza
svi vam se smeju.......
sve će to biti jednog dana dobro
Gari Garo ...
Bio sam jedan dan tu, uz Plivu od Jajca do Sipova taj put. Fini tereni, priroda, i tisina, cisto, zelenilo i voda i okolo. Odmarajuce. Ima i lipjena i pastrmke, i gradonacelnica neka kazu, nije lose. Par dana provesti, ljeti, ko ima vremena i resorsa.
Ne vidim tu nista veliko.
Dobra Snjeza :)
Ukrali su vam Hrvati skelet poslijednjeg Bosanskog kralja i kad je trebalo vratiti posmrtne ostatke oni vratili skelet zene.
100%
Krater u Photoshop-u
ima da dobijete turske investitore sutra, jer postoji na Marsu krater jezero
Ne mogu da vjerujem šta u BiH nazivamo uspjehom. Na šta je pala ova zemlja...
Lijepo mjesto steta sto izgleda kao pustahija....
Pa jeste, sada ce vas ibadulah na dunjaluku da se salomi investirajuci u to malo mjesto....da ste imali pametnije rukovodstvo mogli ste poziciju tog mjesta i ono sto to mjesto pruza da unovcite da svi tamo zivite k'o grofovi....a ne da cekate kada ce nekoga nevolja natjerati da tamo stane i popije kafu.....jos uvijek niste rascistili sta su vam na obali jedosmjerne, a sta dvosmjerne ulice....cekate fizibiliti studiju iz vrha stranke, sta li!?
načelnica je tip top...
THANK YOU NASA ❤