Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želimo deportaciju svih ILEGALNIH migranata iz BiH!!!
@BosniacumLilium Dovesti hrvatsku policiju da ih provuce kroz sake. Hrvatska policija zna kako sa ovim kozoyebima i ubojicama. Cestitke HR policiji na svakodnevnoj borbi protiv terorista i ilegalnog otpada koji pokusava preci njihovu granicu ali ne moze zahvaljujuci borbi hrv policije.
I to ODMAH !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Migranti nisu građani BIH, ovo je napad na državu BIH, ovo je napad na sve ono što je za te ljude urađeno. Pozivamo Vlast BIH da im hitno ograniči kretanje u kampove i oduzme sva prava, te da ih kroz redovnu proceduru HITNO PROTJERAJU IZ NAŠE BIH. Oni nisu Sloveni, nisu Iliri, nisu naše krvi.!
Kad prolazim pokraj migranta zujim kao trafo znaci osjete da nije dobro da mi prilaze uopste.sve dok ih budemo ovdje gotivili njima dobro piju drogiraju nasilje daleko je to od vjere to je bagra.izuzetak su porodice sa djecom sto su krenule iz jada na put.njih treba pomoci,ovu muskadiju protjerati.ako ne sklone ove otpade sa ulica narod ce se organizovati i to rjesavati dosta mi je da dijete ne mogu prosetati ulicom.
Šta će ovde migranti iz Alžira,Maroka,Tunisa,Egipta Irana.U pomenutiim zemljama nema rata.Ja bih sve to vratio u njihove države.Znaci evropljanima Bih dodje kao neka hala svak ovde istresa otpad i dovodi nam ove domorodce.
zasto ih policija pusta da stoje na semaforima..gradjani izgleda treba da uzmu vlast u svoje ruke i gdjdm god ih vidimo odma ih udarati
Mi u USK spavamo sa oružjem na dohvat ruke. Za svaki slučaj. Gore nego u ratu.
deportujte ih kuci jebli vas oni
Ko im marku da i da jedu haram mu bio!
Selmoooooo ,ooooooooo Selmoooooo jesu li ti sad sexy migranti? Ooooooo Selmooooo . Poceli su da ubijaju sexy migranti. Ostavku odmah da si dao jesi cuo smetljaru jedan. Jeli ti zao mladog zivota. ? Nista ne radis da zastitis. Valja pred dragog Boga Selmoooooo na vagu stat !!!
Ima i Čampi
Cvrsta nacionalna socijalisticka vlast bio ovo caskom rijesila.
Ne treba ministar sigurnosti,nego kantonalna policija koja ima toliko zakona zbog kojih mogu da ih hapse i drže zatvorene,također mogu i da ih biju ali ni to ne rade
gledaj ovog misa uza poturka i muzura sve prokockao i ufatio se sad politike !
Ja mislim da sve migrante treba procerat u Njemacku, i Selmu sa njima zajedno naravno
Koliko nasih bi se pridruzilo putu za njemacku ? 😂
Treba ohladiti par komada migranata da i drzava pokaze zube. Policiji dati neogranicene ovlasti. Dosta je bilo vise europe i stranaca koji ih stite i bore se za njihova prava. Ova stoka divlja primitivna mora dobiti sto zasluzuje. Ubili su nam sinoc sugradjanina i preko toga se ne prelazi. #kojesljedeci
@fuma.guma Ma ja, usmjeri bijes na migrante, umjesto na vlast koja je dozvolila da dođu, pa je dozvolila da hodaju gradom, pa je dozvolila da ga ne vrate nego su ga pustili na slobodu.
Migrantske krize ne može se riješiti EU, a pogotova BiH koja je uz sve talac Srbije preko koje se užurbeno sa saradnjom Milorada Dodika prebacuju u FBiH. Tako da je stanje teško i ono što je u ovom momentu važno je da stanovništvo izbjegava komunikaciju sa njima a pogotovo sukobe. Oni nemaju što izgubiti, zatvor za njih je trenutno njima najbolje rješenje, ide zima, tako da mogu biti skloni ubistvima i povredama naših građana OPREZ ZATO
hahahaaaa ... kako ce ih ministar sigurnosti sklonit s ulice kad ih on dovlaci na ulicu....