Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahaha, cuj Elektroprivreda hrvatske zajednice Herceg Bosne, ahahahahagahahagha. Sta vam rade Hrvati to je tragikomedija. A vi im kao ne date entitet. Sta ce im entitet kad imaju sve sto im treba a koriste zajednicki budzet.
za ne povjerovati
Sve se moglo podnijeti decenijama i izdržati, ali da nestane interneta e to se nemere viš tolerisati, glava će nekome da leti.
TO je zato jer imaju dvije ELektroprivrede a ne TRI. Pa da i konsitutivnost BUDE ZADOVOLJENA a i sve presude UStavnog suda po apelciji Bože Rubikona Ljubića. ! Ovakonažalost , liče mi na građane BiH koji imaju DVA ENTITETA a opet žive u mraku !
Ovaj Maglaj je otišo u vraga. Lika sa 8 razreda osnovne škole gura lokalni načelnik i shareuje mu svaki fb post (uđite na fb profil, pročitajte i prosudite). Odnedavno je postao i komunalni redar, a tu je titulu zaslužio dizanjem ruke za nezakonitu odluku općinskog vijeća (čovjek je čak i vijećnik). Jel ovo ta socijalna promjena Maglaja koju je nova vlast najavljivala prije izbora... Aferim za Maglaj!
@hastalavista SDP model vlasti..drzava (grad) za SDP covjeka (i to samo par njih, ne za svakog clana SDPa)
Imaju 2 elektroprivrede.. Pa ko da su njihove
Tamni vilajet.
Trazite da placate EPHB jer ce vam racuni biti manji za taksu JS 7,5KM. Iskoristite taj luksuz koji vam se nudi a koje nema raja pod EPBiH.
"Domislički paradoks",poznat u kvantnoj fizici
Nabubate i jedne i druge elktricare porusite sve stubive i trafo stanicu a onda nastavite zivjeti kao ljudi. Ovako zivite kao debili koje od vas pravi politika.
To samo ima u Bakirovoj Bosni.
globalni problem naroda u bih,slijepi kod ociju