Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam koliko ljudi ozbiljno shvataju ovaj problem, ali očito nedovoljno, nažalost.. Nama treba jedna šamarčina da postanemo svjesniji činjenice koliko je narod odgovoran za sve što nam se dešava.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 👍👍👍 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #MH2018
Nek kupuju flaširanu bijeda
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 💫👍💥 Počinje. Sutra, petak, 7.9.2018 u 19 h - Narodno pozorište Tuzla. Bujrum. #ijasamiskra
SDA stoka!
GRAGJANI LUKAVCA NEMAJU VODE ALI SDP NACELNIK DELIC IMA 2 NOVA DZIPA , KLIZALISTE , LED LAMPICE , 80 000 MARAKA ZA SAJAM TURITMA U NAJZAGADJENIJEM GRADU U BIH HAHAHAHA ITD ITD CRVENA SDP KRIMINALDA BANDA
Ne kontam, sto ne idu u lov na sumokradice. Ono prvo pucaju, pa onda pitaju sta rade tamo.
Ovo je bruka i sramota nadležnih iz kantonalnog ministarstva. Načelnik Zaimović i direktor Hadžiahmetović daju sve od sebe da problem riješe ali moraju se uključiti i nadležni kantonalni organi.
Ne treba nam nikako voda, kad smo pogan narod! Sami sebe uništavamo, a onda kriva država kada nam klizišta nose kuće. Nismo bolje ni zaslužili!
Zovi policiju i prijavi reg tablice tih lopova
Koga briga za vodu kad imas drva ... Samo sjeci i izvozi ..jos malo pa cemo postat sahara..