Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Blazuja sam i glasao sam za SDA , a sada kada vidim sta nam rade i kako Dodik neda u RSu da prave kampove te kako ih vracaju sa granice u srce BiH nikada vise necu za SDA da glasam.
@gooUser1571735745 Hahaha, nakon 30 godina istresanja kanalizacije po glavama stanovnika cijele BiH, gospodin se hvali da je glasao za SDA, al nece vise. Trebaju vam prigljucit SDA go*na direktno na kucna vrata. ;-)
@gooUser1571735745 Daj ne jedite gov@na
U Indiji i Pakistanu je normalno vrsiti nuzdu na ulici i pored kuca, sasvim normalno. Nemojte se brinuti za potok previse. Nego vi sljedece izbore zaokruzite zelenom hemijskom da ne bi pogrijesili.
Ka da bi svaka opstina primila 50 LJUDI ne bi niko osjetio problem ali onaj preplaceni lik iz sela Laktasa uzasno mrzi sve one koji imaju veze sa islamom pa me ne cudi da pravi problem cijeloj drzavi !
Daj ne jedite gov@na
Bosnjacke politicke partije ili su nesposobne ili namjerno zele ove centre. Ja ne znam sta je gore. NOROD ZNO!!
GDJE SU DOZVOLE, GDJE SU PROJEKTI ? KADA HOCES VIKENDICU SVE TI TRAZE A SADA PREKO KOLJENA SVE MOZE , AKO MEMIC NE IZGUBI IZBORE RADI OVOGA BOLJE I NE ZASLUZUJETE
Opravdani zahtjevi naroda
Pa ne dajte im da ih tu smjeste i to je to
A gdje je išla kanalizacija dok je kasarna bila u funkciji...???
Ovi iz Blažuja su uvijek pričali da bi lizali govna za sda. Želja će im se izgleda ostvariti.
Doći će sigurno i nekadašnji učenici osnovne škole Alija Izetbegović u Pakistanu koju je svojevremeno od naših para sazidao ambasador Nedim Makrević. To je onaj što sad po Norveškoj predstavlja našu državu i reve po koncertima kao magarac. Sramota je da se odupiremo dolasku naših štićenika. A ida ne spoje u potok oni će opet kenjati u njega jer su tako navikli.Bez razloga se diže panika. Oni se u istoj vodi kupaju, kenjaju, peru veš. To je tradicija koje se neće odreći.
Opet Bošnjak ne žeki shvatiti da su za S D A sad bitnije ove crnije Bošnje pravi Bošnjak je prevaren i nije mu mjesto među 100 000 radnih mijesta.
Migranti zaklali lane u šumi: Sve snimili i objavili: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=K4O2PPZn704&feature=emb_logo
Stop migrantima !!!
Država debila i idiota. Daleko vam lijepa 🏡
Volim smoki