Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože sačuvaj, da ti člana porodice ubiju pred očima, ne mogu to sebi da zamislim, bože sačuvaj, jadna žena.
tako to radi pogan hrvatska i srpska
I onda mi neko spomene bratstvo i jedinstvo...mrs stoko...sve su to ista ustaska i cetnicka govna kao i u II svjetskom ratu kad su bili s cetnicima i ubiijali nas kao i 92-95.
JBT KO MOZE DA UBIJE BEBU :-( ? KO MOZE DA SILUJE? KO MOZE DA UBIJE NEVINOG COVJEKA? ZASTO? JER JE RAZLICIT? U CIJE IME? U IME BOGA? KOJEG BOLAN BOGA? SIGURNO NE U ONOG U KOGA VJERUJU NORMALNI LJUDI! VAS "BOG" GOSPODO, KAKO GOD DA GA ZOVETE, IMA ROGOVE!!
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bih-ubojstva-u-krizancevu-selu-i-danas-u-sjeni-zaborava.html
Zlocin je bio i niko ga ne poriče...Počinioci su procesuirani i kaznjeni za to. ...Ali gdje su vaši zločini i ko je procesuiran??? Samo znate kukati i na druge ljagu bacati...*** vas SDA i njihova balinsko-slastičarska politika http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bih-ubojstva-u-krizancevu-selu-i-danas-u-sjeni-zaborava.html
Kakav horor. Jadni ljudi. Kako mogu oni koji su ovo pocinili spavati nocu? Kako se ne boje karme, zivota, da se ne desi nesto njohovim najmilijima.
Mene je kao Hrvat sram zbog ovoga, hrvatsko-bošnjacki rat je bio nepotreban i samo je ojačao Srbe..žao mi je
Niste spomenuli da je sve i jedno tijelo od tih 116 ubijenih bilo ugljenisano da nakon sto su ih zvijeri pobile ugurali su ih u kuce i zapalili. Svi so pokopani na novom sehidskom mezarju u starom vitezu dan ili dva poslje masakra nesjecam se tacno. Istina je hrvati su u vitezu poceli rat muslimanski su objekti letili u zrak mjesecima prije prije aprila, a to da su "njihovi" svi spremno cekali sabah 16-stog aprila u podrumima je opste poznata stvar.
Mene je sram kao čovjeka
Ovo je jos jedan dokaz da su krstasi zlocinci i fasisti.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bih-ubojstva-u-krizancevu-selu-i-danas-u-sjeni-zaborava.html
i Zukan Helez smanjuje penzije vojnicima A RBiH, a uvodi i HVO u novi zakon.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/bih-ubojstva-u-krizancevu-selu-i-danas-u-sjeni-zaborava.html
Danas je u selu Trusina obilježena 20. obljetnica stradanja 22 hrvatska civila i branitelja. Nije u redu forsirati žrtve samo sa jedne strane, a omaložavati žrtve drugih naroda. Sve strane su činile zvjerstva i to je istina.
Samo je problem u tome sto su JNA i HVO ta zvjerstva cinili mnogo vise
uvijek vlastite rane najviše bole, samo ljudi će se sjetiti i tuđih rana,neće ih potcjenjivati, ljudi...