Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK JE MAGARACA BIĆE I SAMARA ! PITANJE JE KAD ĆE SE MAGARCI OPAMETITI ? NIKAD ! ZATO OVI JAHAČI NEKA UZIMAJU I UZIMAJU . DABOGDA VAM UZELI SVE . (UZMI JAČE MANIJAČE).
Pa ovo je bezobrazno..cuj imaju posla preko glave pa jadnici moraju da uzmu godisnji pa da rade JEDNOM U DVIJE GODINE a ostalo vrijeme provode radeci u drzavnim sluzbama i pljackajuci i tamo ovaj blesavi narod. A zakone oni sami i donose i usvajaju PA ONDA KADA PLJACKAJU A NISTA NE RADE KAZU sve je po zakonu... PA DOKLE VISE???
I samo tri komentara a tamo postave neku zenu u bikiniju i 100 ljudi pise. Bosno, propala si, vidi sta to rade lopovi. Nema pomoci za BIH.
interesuje.........ova stoka od naroda sve dok suti oni ce da se bogate.....
A kada ce ova azdaja sebi i svojim kolegama iz Parlamenta smanjiti plate. Pa oni usvojise koliko ono zakona u godini dana?
Bio sam jednom u izbornoj komisiji i vidio to poštenje koje im na uši izvire. Znam i kom se kandidatu namještalo da pobjedi i uprkos tome nije pobjedio.