Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj drzavi je bitno se drzat onog daj meni a boli me k.... za ostale
Pa ja stvarno ne znam koliko je ovo uopste pametno cistiti i obnavljati, mislim da bi bilo puno pametnije i isplativije da se tim ljudima naprave kuce na nekoj drugoj lokaciji.
dođu li vam ovi iz sda pomagati sve će vam zastave popaliti...
Polako mjestani poplavljeni podrucja,zar niste culi da je svjetsko prvenstvo I nasim politicarima je prioritet biti uz navijace a isto tao nasi politicari po svaku cijenu moraju otic trazit pomoc po brazilskim plazama za vas tako sto ce da guze picoke,travenstite,homice I na kraju kao i obicno bit ce pokradeni cak I pasos ce biti ukraden na plazi..... Ima vremena za vas nista se nemojte da brinete metorolozi javljaju suncano vrijeme sto znaci dok je SP vi mozete komotno spavat napolje ako mi ne vjerujete pitajte bevandu u njegovog pajdasa kako I'm u Brazilu....
"Siromašni smo i uništeni.Zato samo svojim radom sebi možemo pomoći!" Natpis na jednoj od bivsih fabrika iz titinog doba u Mostaru.
VI ,POGODJENI POPLAVAMA ,KAO DA STE PALI U DRUGI PLAN
NE DAJ SE NARODE
S obzirom na naše nadležne, nikad se ovo neće očistiti! Sramota! Bitno je zaleći u stolicu!
ZLATKO LAGUMDZIJA, BAKIR IZETBEGOVIC I FAHRUDIN RADONCIC! ONI SU ODGOVORNI STO OVAKO TO IZGLEDA MJESEC DANA NAKON POPLAVA I STO OVIM LJUDIMA VISE NIKO NE POMAZE!