Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citava drzava zna da se oduvijek placa komisijama za prolaz da postoji i cjenovnik samo kao mup i tuzilastvo ne znaju...hahaha
da li ce se oduzeti vozacke dozvole ovima koji su dali mito da poloze...hoce kuvac...izmedju ostalog radi ovakvih radnji se gine na putevima...
@yeba.mene.drzava hoće kao i USK što je bilo, eno ih pola tade kao profesionalni vozači he he
Placalo se od pamtivjeka prije rata,sad i ubuduce ali je drasticna razlika u kriteriju.Nije ti instruktor dao prijaviti polaganje dok nisi znao toliko dobro da ti dijete pocvjeri u autu. Sada polozi i retard i ko sve ne,nisam imao vezu sin mi je polozio iz drugig puta,slomio sam mu dozvolu ubice nekog pojma nema.Eto danasnjih vozaca
To je bio javasluk zivi oni nisu uzimali nego otimali ! Jedan od clanova komisije imao autobus ako nisi polagao na tom autobusu nisi ni polozio , nekima zene drzale auto skole i polagalo se iz prve uvjek ! ono "obicnih" instruktora sto je bilo ljudi prezivljavali teror.
Pohapsite šumare i direktore preuzeća Ribnica koji uništiše svu šumu na tom istom području. Iza njih ostaje totalno uništenje šume, vode, tla, životinja, ljudi,... Potpuna kataklizma.
Samo hapsi kad sam ja mogo dva puta pasti na voznji mogu svi nauciti i nema problema tj nebi bilo ovoliko javasluka i lopovluka..nepismene osobe imaju vozacke dozvole sto ne mogu shvatiti..
pola komentara djeca koja se boja da će ih satrat auto. otvori sve 4 oči, i sve udure.
kad će doći na red, inspektori, profesori, mnogi državni službenici, policajci itd, itd???
Evo upravo zbog ovakvih je dnevno vise od pola udesa i nesreca na BiH putevima.Ne znam ili su vece budale kandidati koji idu na ovajav nacin do dozvole ili su ovi koji uzimaju mito od istih a nisu sigurni da ta ista budala moze upravo na njih naletjetii zgaziti ih.
sad ce doc jos gori. javno ovaj jedan govori kako ce uzimat po 150. inace je vijecnik u jednoj opstini
Dobro se sjecam rijeci moga pokojnoga oca,koji nije volio nista preko veze a mogli smo,hebacu ti majku ako saznam da si nesto pokusao preko mojih prijatelja,hahah.