Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ukini sssvvvveeeeeee, nek rade caba
Ovo treba cıtavoj admınıstracıjı uvestı
Samo rezanjem se moze nesto postici ali ne samo u ministarstvima nego u svim javnim ustanovama..mislim da se treba odrediti neka max primanja koja se mogu imati u javnim ustanovama a svako ko smatra da zasluzuje vise odnosno da treba zaradjivati vise nek ide u privatni sektor pa ce vidjeti sta znaci zaraditi taj novac jer znam iz licnog iskustva..
To, deri ih profesore
Samo stežite. Dvadeset godina ste bili bahati i primali bezobraznu količinu novca za poslove koje ne radite kako treba.
Bravo tako je trebalo uvjek biti i ne bi nam trebali hebeni mmf-ovi koji ce nam na kraju sve uzeti, jer im je to jedini cilj...