Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno nije stvar roditeljskog vaspitanja. Ja sam ko mladji sve i svasta radio pocevsi od cigara u osnovnoj pa poslije trava pa onda partije danda bobe ... roditelji nikad nisu sumnjali. Bio sam sto bi se reklo ‘hinja’ i pred njima manji od makovog zrna. Al sve do jednom dok nije stigla plava koverta. Tada sam sam shvatio da nema potrebe da se pravim ko OG. Hvala roditeljima sto su me tukli za manje prekrsaje i sto su mu utubili u glavu neke stvari.
većina roditelja prave debile od svoje djece,liječe komplekse za svoje promašene živote i ostala sranja...
Za maloljetnicku delikvenciju samo i samo su krivi roditelji i izostanak dijaloga sa djetetom. Drugog opravdanja nema. Ako je roditelj majmun dijete ce biti jos veci
@Sprzo307 nemoj tako, evo ovaj moj Bakir, nema sta nisam s njim radio i pokusavao da mu utuvim u glavu, al nece dijete, samo svoje, svojeglavo, slusa svakog, i propusio se i alkohola hoce nekad, a nije dosad. najgore mi sad sto hoce u kladionicu. raskuci me. sta cu s njim.?