Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ne poželi nikakve tuđe stvari! Deseta Božja zapovijed. Ova zapovijed zahtijeva nutarnji stav poštivanja tuđeg vlasništva, a zabranjuje pohlepu i gramzljivost kao i zavist prema tuđem. “ Jedino objasnjenje koje je mitropolit trebao reci. Sve drugo je protivno vjeri kojoj se posvetio.
Odavno je pravoslavlje svetosavsko s ideologijom velikosrbstva.
Necete bradonje nista graditi u Konevic Polju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bježi ba bradonja u pizdu ma7erinu.
Naši preci su imali vlastitu crkvu (vjeru) bosansku u kojoj uopšte nisu postojale ovakve vrste sveštenika, niti je imala ikakve veze sa pravoslavljem ili katolicizmom. To što vi volite sami sebe lagati, isključivo je vaš problem.
a kome treba u Konjević Polju naseljenom 99% Bošnjacima crkva? bolje sagradite neko igralište u Bratuncu
Kako ce ba Fočak dzaba raditi
Sotonisti
Prvo nauči razlikovat šta je privatni o Miloradovog posjeda pa onda pričaj o gradnji. JER da si istinski vjernik prvo bi se izvinuo zbog toga pa onda u klonio objekat a ne sa prezirom gledao na ono što je crkva napravila Mitropolitu dabrobosanski
Jbga mitropolite sta ces
Zlo od čovjeka i "crkve" koja je politička organizacija a ne vjerska. Čuj ti bradatog gmaza "veliki smo narod" ma vi ste šljam genocidni, na nivou amebe, jer inače je i nebi pravili ženi kojoj ste pobili 22 člana porodice u avliji, raus stoko.
Sta vi imate sa Konjevic Poljem? Osim sto ste ubijali nevin narod? Haj sad mrssss
Dokada više ovo u ovoj našoj tužnoj državi. Sva tri naroda ove države nabijem na onu stvar. Samo svađe i prepucavanja destljećima oko istih gluposti. Kako se nemožete unormalit više? Nije nama politika kriva, mi smo sami krivi, jer smo katastrofa ljudi. Ovoliko mržnje nema nigdje. Sramite se više. Vi koji mrzite jedni druge, sastanite se negdi i poubijajte se među sobom i pustite nas normalne ljude da živimo. Kako možete bit tako moloumni szvarno mi nije jasno.
E ovakve brade i jesu opasnost za sve.
Ovi odvratni bradonje iz SPC su promovisali i posticali genocid i urbicid. To su radili tada dok je trajala agresija no danas su još gori, jer isto razmišljaju i u miru. Zašto je to tako? Jer su ohrabreni time da misle da će im ostat zlodjela nekažnjena, tipa hajde bre šta je bilo bilo je. No ne znaju da su počinili takve zločine da NIKAD neće biti zaboravljeni. Motor zla je SPC na ovim prostorima.
Vidi Wozniaka, tehnicka podrska mitropolitu.
Bog je fikcija. I oko fikcije ovolika drama??? Ljudi su ozbiljno poremeceni.
Nek je pojasnio da je dogovoreno da radi firma iz Foče, a radila je iz Brčkog?! Halo šta piše u svetim knjigama za izgradnju Božije kuće na tuđoj zemlji, nakon što si pobio i rastjerao vlasnike te zemlje? Svete knjige se ti drži...pusti se firmi i javnih nabavki!
Majmun
ZZ Top style
Gradite ali legalno