Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde pope ne budali
Srbi su sasvim sigurni u Sarajevu
Sarajevo je multietnicki grad !
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
putuj igumane
Vjecito glume zrtve zarad velike Srbije.
Ove sotone iz SPC su najveće zlo i tvorci svih nevolja na balkanu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoce da kaze da srbina nesmije niko nigdje ni pogledati, sta bi tek rekao da je negdje neki srbn ubijen, brojni su primjeri od vajkada gdje su srbi pobili, opljackali, silovali, oteli zemlju itd. Takav I netreba u vijecu, Fuj
Mitropolitu bih porucio da se ulozna sa genocidima, silovanjima, logorima, progonu Muslimanskog zivlja iz Srbije, zivim lomacama u Visegradu, pljacki i otimacini dobara Muslimana, Cetnickom divljanju i popaljenim selima za jedan dan 100 sela popaljeno, protjerano stanovnistvo i ubijano. Pitao bih ga da mi odgovori za popaljenih i porusenih 800 Dzamija i medzlisa ko je to uradio, za 12 genocida nad Muslimanima u zadnjih 200 godina.
Popuje o toleranciji, a privatno ljubi Karadžićev lik
Pooopeee poooopeee .... Covijek je samo pricao o vasem vukodilaku koji je "cistio" Bihac od islama . Al bez efekta na njegovu zalost .
Pooopeee poooopeee .... Covijek je samo pricao o vasem vukodilaku koji je "cistio" Bihac od islama . Al bez efekta na njegovu zalost .
Stara budaletina
srpska pravoslavna crkva je pripremala genocid nad bosnjacima i sirila mitove vjekovima i odgajala citave generacije mrzitelja i bosne i islama. u ratu su najgore zlocince blagosiljali a nikad se nisi izvinuli za zlocine. dok je 500 dzamija gorjelo, bosnjaci su pravoslavne crkve cuvali i pod najjacim granatam sa pala dok su bosnjacka djeca ubijana. sad ti isti nasli da pametuju i plasiraju lazi. svako ko ima vise od 30 godina vrlo dobro se sjeca ko ste i sta ste. vama na cast.
nisam čuo ovog popa da je glasan kada srbočetničke organizacije haraju istočnom bosnom i dijelovima rs-a i plaše povratnike na xx načine
Evo opet sranja ko pred rat 92
Da se hoce Bosnjaci opametiti i biti nacionalisti kao ovaj sotona i vecina nebeskog naroda, puno bi bilo bolje svima na Balkanu
'oce li za njim i ovi iz drzavnih institucija, sto svaki dan na posao dolaze.
Oce… al u k
da su Bošnje bar nacisti...al nisu oni ni blizu toga..
Isto sranje ste pripovijedali krajem 80tih, početkom 90tih, a znamo svi čemu je to dovelo, dokle će te više prljati religiju za svoje potrebe bagro jedna, religija treba da pripovijeda mir, a ne huškanje. Čeka te vatra za to samo da znaš.
Poparoooooo, obrasto ti pakas izgleda ko’ usta pa ne znaš na koju stranu seres a koju pričaš ;)
Samo su oni zrtve u pm....kakvi jadnici