Komentari (622)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet vam se smije
Izraelci su teroristi.
Iako sam protivnik Izraelove politike i terora nad Palestincima nikako mi se ne svidja da gradjani drugih drzava (prije svega Arapskih i Turskih) svoje politicko misljenje tako otvoreno ispoljavaju u mojoj drzavi, ne idem ni ja kao turist ili kao gost kod njih i onda zauzmem trg da protestujem za slobodu Tibeta. Malo su mi se ovi previse ovdje udomacili!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bitno je da smo se zavadili sa susjedima Hrvatima i Srbima i komšijama Hrvatskom i Srbijom, ali dobro je, u dobrim odnosima smo sa bratskim narodom Afganistana, Palestine i Turske. Trasiramo svoj put u EU i NATO.
Treba da se zna da smo se suprostavili Americi i da smo za Jerusalim kao glavni grad Palestine.
ciganluk...
palestina, izrael....ne interesuje me....sto se mene tice jeruzalem moze bit glavni grad finske
A tko plaća ove nene i zamotane da se okupljaju po Šeheru?
Za budalastine se lahko skupit. Za rjesavanje pravih problema nemamo muda. Sta me boli briga za druge drzave kad u mojoj drzavi imamo problema gdje treba da dignemo glas protiv ovakve politike a samo sutimo.
Zivim na Middle Eastu, i vidim situaciju oko Palestine iz prve ruke. J e b e se ovima ovdje za palestinu, ako im je stalo toliko sto vise ne urade? Znaju samo palamuditi, a do nedavno su imali zabranu ulaska palestinaca u svoje drzave. Jedino se kod nas neki protesti vrte za, po nas, nebitne stvari. Umjesto da protesti budu za nesto sto je vazno za stanovnike, protesti se organizuju za stvari koje su ne bitne za BiH. I odkud sva ova neka udruzenja, ko to sve finansira?
PS: Pola od ovih sto "vaze" o palestini, nemaju pojma gdje je palestina na karti... Sve dok se ne okrenemo sebi, i nasim problemima, nista od nas. Izgleda da je lakse palamuditi o tudim problemima, nego pokusati rijesiti svoj... Nebih bio zacuden da sada mladi muslimani posalju prijedlog da se "Titova" preimenuje u "Palestinska"... Velika smo mi govna...
I kome su se obratili protestanti; sebilju lichno? hahahaha valjda bi bilo primjernije da odu ispred ambasade USA
Dobra ova na poslednjoj fotki ;)
tebi bash kriza, kad ti je ova dobra
u 100 maraka da ce do kraja sedmice u Banjoj Luci Dodikovci organizovati kontra miting podrske Izraelu??
Kad bude trebalo BiH opet priznavat Plestinu ovim putem pozivam na suzdrzanost i srednji prst
levati jedni, ne treba se u ovo petljati. kad pola islamskog svijeta suti, sta imamo nas 2miliona da sta pricamo. americka naklonost nam uvijek treba.
Kad ce miting podrske ISIL-u...i oni su pred porazom.
majmune, isil najvise ubija muslimane. ti si djavo sinko, samo provociras
@RamsayBolton Što me vredjaš...pa vi pravite mitinge popdrške . Ti si djavo kad potpiruješ rat sa tom podrškom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za Gazom tugujeeeeem Gaziiiiiiiiii se radujeeeeeeeeem Gaza je dio života mog Gaza je šampion 😂😂😂😂😂 Uvijek smijeh sa vama Talibanima u Fekalistanu
Ma najbolje je biti učač Kurana 😂😂😂😂 Jarane biti genocidaš Islamskih Terorista je za ponos
@franzpraljak pokazao ti je Praljak kako je ponosno otisao u smrt ;))), ko sinja kukavica UZP aura svakog Rvata.
Kakvi papci. I mogli su bar zastavu BiH okrenuti kako treba, a ne nepostivati je ovako (10. fotografija).
hahahhahahahhah nevjerovatna glupa skupina stoke, ja ne mogu da vjerujem da ovo postoji. I jesu samo za viceva
Palestina, uz vas je cijela Bosna i Hercegovina!
jebeni teroristi i džihadisti,cijela bosna nije uz vas nego samo vi na 23% teritorije i tomoraju svi da znaju ,da prosvjeduju samo balije....
i samo da znas sve arapa uz vas i voli vas.