Luksuzno zdanje u Crnoj Rijeci
0
Mit zavio "Mladićev podzemni grad"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duvaj te ga turci
A tek Željava...
http://odmaram.blogspot.com/
Imao sam priliku vidjeti podzemni objekat u Crnoj Rijeci, jednostavno rečeno fascinantno.
Kazu da Mladic nije volio da boravi pod zemljom nego je bio medju svojim borcima! normalno, nije on BiH general!
opcim vam s majkama...
Mogli su makar gljive uzgajati tu, sve je bolje nego da bude zapečaćeno
Vault 101 :P
Bas bi volio da sam imao prilike vidjeti ovo jer mi je to fascinantno...al nasi krelci nista pametno nikad nisu ni uradili pa mi nije ni cudo da su zabetonirali mozda potencijalnu turisticku atrakciju.
Objekt je napravljen kada je mladic bio balavac i zasto se to tako zove u vasem naslovu. Pod dva, slika nije iz Han Pijeska, nego iz podzemnog objekta u Konjicu... sa-x promijenite sliku
niko ovo ne zove mladicevom pecinom, glupost, ovo je Titovo,kakav mladic i prdez...
gledao sam slican bunker u Svicarskoj. U bunkeru je super kompjuter koji sluzi kao banka za razne podatke do kojih nemozes doci osim osobno. Znaci odbrana od industrijske espionaze. Cjela stvar donosi velike pare. Kad bi se u Bosni bunker otvorio makar za turiste bilo bi neke koristi a ovako je bolje da sve stuhne.
U svakoj evropskoj drzavi imate ovakve podzemne komandne centre dalekoopremljenije nego ova, ali je kod nas sve cudo i sve se koristi kao u ovom slucaju protiv Tita i njegovo raskosno ponasanje ...